Replici de agatat in functie de zodie

Replici de agatat in functie de zodie
Replici de agatat in functie de zodie

Fie ca iti doresti sa afli la ce sa te astepti din partea celui pe care il placi sau, din contra, sa ii faci chiar tu o propunere, aceste sfaturi pe care ti le-am pregatit te vor ajuta.

. Citeste urmatoarele rânduri oferite de YVE.ro si vezi care sunt replicile de agatat ale persoanelor din jurul tau sau ale potentialilor pretendenti, in functie de zodia in care sunt nascuti.

Berbec

Se pare ca nativilor din aceasta zodie le place sa se laude cu ceea ce fac. De aceea, poti sa te astepti la o replica, precum “Particip la un concurs.

Vrei sa vii sa ma vezi?”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Taur

In ceea ce ii priveste pe tauri, acesti nativi isi doresc sa te surprinda cu ceea ce fac ei si, ca si berbecii, isi doresc sa se laude, iar acest lucru ii face sa se simta increzatori in ei.

Asadar, intre replicile de agatat ale unui astfel de nativ se numara: “Cunosc pe cineva la un restaurant bun. Vrei sa mergem impreuna?” sau “ Administrez o crama. Ti-ar placea sa degustam impreuna un vin bun?”

Gemeni

Gemenii nu isi doresc sa se dea mari si, de aceea, se comporta intocmai ca si cum ar vorbi cu un prieten vechi intr-o noua relatie. De aceea, este foarte posibil ca un astfel de nativ sa te surpinda cu o replica precum “Am impresia ca te stiu dintotdeauna.

Ti-ar placea sa mai iesim?”

Citeste tot articolul pe YVE.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Strugurii îngrașă? Ce spun nutriționiștii, când e cel mai bine să-i consumi și cum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Întrebări amuzante pentru băieți la prima întâlnire. Ce să-l întrebi ca să stârnești hohote de râs și să-l cunoști mult mai bine

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies