Senzuala, salbatica, de neimblanzit...care este adjectivul tau in materie de sex? Iata ce spune zodiacul!

Senzuala, salbatica, de neimblanzit...care este adjectivul tau in materie de sex? Iata ce spune zodiacul!
Senzuala, salbatica, de neimblanzit...care este adjectivul tau in materie de sex? Iata ce spune zodiacul!

Nu stii ce parere are partenerul tau despre tine in pat? Stiai insa ca profilul tau astrologic iti poate spune sau poate califica cel mai bine cum esti in pat?

Haideti sa vedem care sunt caracteristicile zodiilor din zodiacul european.

Berbec. Esti o nativa a zodiacului despre care s-ar putea spune ca este felina atunci cand vine vorba despre a se consacra prazii. Femeile din zodia Berbec sunt cuceritoare, isi asculta impulsurile si iau fraiele in pat. Sexul cu ele este torid si fara complexe.

Taur. Esti teribil de imaginativa atunci cand vine vorba despre sex.

Datorita creativitatii tale nu ai cum sa te plictisesti. Deviza acestor native este senzualitate, voluptate si fidelitate.

Gemeni. Exclusiva… Ei, bine, da. Nu te daruiesti extrem de usor si ii faci pe parteneri sa stie asta inca de la inceput. Esti sedusa de atatarea neuronilor si de simtul umorului al partenerilor.

Rac. Nativa acestui semn al zodiacului este tandra si are tendinta sa cedeze si celui mai mic capriciu al partenerului sau.

Aceasta are si o sensibilitate erotica extrema.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Leu. Fiecare barbat care a trecut prin mainile tale de experta te califica fara a mai sta mult pe ganduri drept o femeie incredibil de senzuala. Femeia Leu are un simt particular al placerii si al senzualitatii.

Fecioara. Acestor native ale zodiacului nu prea le place sa preia fraiele unei relatii si au chiar tendinta de a de arata extrem de docile. Sexul tantric este ideal pentru ele.

Balanta. Esti extrem de romantica in tot ceea ce faci. Dar ce ai zice de acest lucru – fii la fel si in pat! Balantele stapanesc la perfectie si arta mangaierilor.

Scorpion. Femeile din zodia Scorpion sunt de neimblanzit si isi asuma acest lucru. Partenerii lor vor trai alaturi de ei niste momente mai mult decat toride. Aceste native sunt intense pana la extrem, sunt magnetice si tenebroase.

Sagetator. Insolit este adjectivul care te caracterizeaza. Nu iti place deloc rutina si cauti orice ocazie de a face dragoste oriunde altundeva decat in pat.

Capricorn. Esti sentimentala si languroasa in felul tau de a concepe si de a practica sexul. Femeile din zodia Capricorn au o energie si o viata sexuala iesita din comun.

Varsator. Nativa acestui zodiac este extrem de salbatica. Iti place ca sexul sa fie ardent si plin de pasiune, inflacarat.

Pesti. Esti calificata drept o femeie destul de delicata care reuseste mereu sa se bucure de un preludiu extrem de romantic.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Strugurii îngrașă? Ce spun nutriționiștii, când e cel mai bine să-i consumi și cum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Întrebări amuzante pentru băieți la prima întâlnire. Ce să-l întrebi ca să stârnești hohote de râs și să-l cunoști mult mai bine

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies