Buzele tale, indicator al personalitatii! Afla ce spune forma buzelor despre tine!

Buzele tale, indicator al personalitatii! Afla ce spune forma buzelor despre tine!
Buzele tale, indicator al personalitatii! Afla ce spune forma buzelor despre tine!

Conform specialistei Anna Snodgrass, anumite caracteristici ale buzelor ajuta la identificarea a o multime de detalii in ceea ce priveste personalitatea ta.

Fa-ti propria amprenta de buze si vezi care dintre urmatoarele 8 amprente ti se potrivesc, pentru a afla ce spun buzele tale despre tine!

Buzele-triunghi- Esti extrem de grijulie! Ai capacitatea de a recunoaste abilitatile si talenul celor din jur si ii ajuti mereu sa isi atinga scopurile, chiar daca asta inseamna sa te lasi pe tine pe locul doi. Te-ai potrivi extrem de bine in rolul de profesor, consilier sau orice fel de job in cadrul resurselor umane.


 

Buzele-dreptunghi- Esti „sarea si piperul” oricarei comunitati, sufletul petrecerilor, persoana la care toata lumea alearga pentru sfaturi si ajutor. Esti responsabila si preacuta, ceea ce ii face pe cei din jur sa se bazeze pe tine cu incredere, in orice situatie.


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Buzele-inchise- Esti extrem de incapatanata si, odata ce

ti-ai fixat o idee, cu greu mai poate cineva sa te faca sa te razgandesti. Cu toate acestea, incapatanarea ta are si parti bune! Fiind foarte hotarata, esti capabila sa duci la bun sfarsit orice iti propui si, indiferent de promisiunile pe care le faci, reusesti mereu sa te tii de cuvant!


 

Colturile-deschise- Daca colturile buzelor tale sunt deschise si nu se ating, inseamna ca esti te plictisesti extrem de rapid si iti place mereu sa te mentii ocupata.

Nu poti sta prea mult timp in acelasi loc sau facand aceeasi activitate, deci gasesti mereu lucruri noi si interesate de facut, ceea ce ii face pe cei din jur sa nu poata sa tina pasul cu tine.


Buza de jos mai plina- Esti extrem de generoasa si nu te sfiesti cand vine vorba de a-i ajuta pe altii, sau de a le da cate ceva chiar si din putinul tau.

De asemenea, te pricepi foarte bine la exprimarea dorintelor si sentimentelor tale, ceea ce te face un foarte bun orator, scriitor, sau profesor.


 

Buze cu linii de stress- Liniile de stres sunt cele care traverseaza buza de jos in sus (aspect de buze uscate). Acestea reprezinta lucrurile sau micile probleme care te ingrijoreaza si de care nu ai avut inca timp sa te ocupi. 

Daca apar si pe buza de jos, ele reprezinta lucrurile despre care nu vrei sa vorbesti desi, probabil, ar trebui sa o faci!


 

Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Strugurii îngrașă? Ce spun nutriționiștii, când e cel mai bine să-i consumi și cum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Întrebări amuzante pentru băieți la prima întâlnire. Ce să-l întrebi ca să stârnești hohote de râs și să-l cunoști mult mai bine

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies