Ceaiuri care te vor ajuta sa slabesti, sa-ti detoxifici organismul si sa-ti imbunatesti metabolismul!

Ceaiuri care te vor ajuta sa slabesti, sa-ti detoxifici organismul si sa-ti imbunatesti metabolismul!
Ceaiuri care te vor ajuta sa slabesti, sa-ti detoxifici organismul si sa-ti imbunatesti metabolismul!

Una dintre cele mai eficiente si in acelasi timp de trecute cu vederea, metode prin care poti sa-ti imbunatatesti functionarea metabolismului este reprezentat de consumul ceaiurilor foarte bogate in antioxidanti.

 

Ceaiul Pu-erh – Imbunatatirea metabolismului si a digestiei
In China, acest ceai este cunoscut ca fiind unul medicinal, cu toate ca este si un bun remediu impotriva mahmurelii. Ceaiul Pu-erh imbunatateste functionarea metabolismului, scade tensiunea arteriala si colesterolul, imbunatateste digestia si detoxifica organismul. Exista doua metode cu ajutorul carora puteti prepara acest ceai: cea occidentala si cea chineza. Metoda occidentala presupune urmarea pasilor pe care-i urmati in cazul prepararii ceaiului de hibiscus, in timp ce metoda chineza de preparare implica mai multe etape, de la clatirea frunzelor cu apa fierbinte, pana la
inmuierea frunzelor in apa fierbinte la o temperatura exacta.
Ceaiul Oolong – Gardianul impotriva obezitatii
Cercetarile stiintifice demonstreaza ca oolong-ul, un ceai semi-fermentat, poate avea un efect de ardere a grasimilor mult mai puternic, cu pana la 157%, in comparatie cu ceaiul verde. Ceaiul Oolong stimuleaza functionarea eficienta a metabolismului, arde si blocheaza absorbtia grasimilor. In afara de pierderea in greutate, este benefic si pentru persoanele care sufera de diabet de tip 2, de afectiuni cardio-vasculare avand proprietatea de a reduce tensiunea arteriala.
De asemenea, previne aparitia cariilor si iti mentine sanatatea pielii tale datorita cantitatii bogate de antioxidanti pe care acest ceai o contine. Cercetarile recente au concluzionat ca Oolong-ul reduce nivelul colesterolului.
Ceaiul Fei Yan – detoxifiere, suprimarea poftei de mancare
Acest ceai contine o infuzie a mai multor plante ce au proprietatea de a reduce acumularea de grasime si de a stimula detoxifierea eficienta a organismului tau.
Consumul regulat al acestui ceai imbunatateste functionarea metabolismului si nu contine niciun compus artificial, fiind sigur din punct de vedere al consumului cu regularitate, fara a avea efecte secundare cunoscute. La inceput, se consuma un singur plic de ceai, seara. Apoi, dupa o saptamana, un plic dimineata si un plic seara, dupa masa. Dupa o luna de administrare, acest ceai va poate ajuta sa slabiti intre 5 si 8 kilograme.
Ceaiul verde – stimuleaza metabolismul
Cercetarile recente sustin ca, datorita continutului de catehine de tipul EGCG pe care le intalnim in cazul ceaiului verde, acesta accelereaza metabolismul organismului si este un mod eficient de a lupta impotriva kilogramelor in plus, acest ceai putandu-te ajuta sa arzi pana la 70 de calorii pe zi.
Ceaiul alb – stimuleaza arderea grasimilor
acut din frunzele frunzele cele mai tinere ale ceaiului, ceaiul alb este cea mai buna alegere in ceea
ce priveste expunerea la fluor a organismului, comparativ cu alte ceaiuri.  De asemenea, ceaiul alb este mult mai eficient in comparatie cu ceaiul verde in lupta impotriva germenilor. Ceaiul alb inhiba dezvoltarea celulelor de grasime si in acelasi timp stimuleaza arderea grasimilor. Frunzele de ceai alb pot fi folosite in prepararea mult mai multor infuzii in comparatie cu alte ceaiuri.
Ceaiul Porangaba – reducerea kilogramelor in plus
Aceasta planta produce fructe rosii asemanatoare cu boabele de cafea.
Aceste plante cresc in America de Sud si sunt vandute de catre vanzatorii ambulanti de pe plajele din Brazilia. Acest ceai este potiunea de slabit a brazilienilor. Ceaiul contine cafeina, alantoina, acid alantoic si potasiu. Stimuleaza pierderea in greutate, suprima pofta de mancare si are actiuni diuretice asupra organismului.
Sursa: E-dimineata.ro

Ceaiul Pu-erh – Imbunatatirea metabolismului si a digestiei

In China, acest ceai este cunoscut ca fiind unul medicinal, cu toate ca este si un bun remediu impotriva mahmurelii.

Ceaiul Pu-erh imbunatateste functionarea metabolismului, scade tensiunea arteriala si colesterolul, imbunatateste digestia si detoxifica organismul. Exista doua metode cu ajutorul carora puteti prepara acest ceai: cea occidentala si cea chineza. Metoda occidentala presupune urmarea pasilor pe care-i urmati in cazul prepararii ceaiului de hibiscus, in timp ce metoda chineza de preparare implica mai multe etape, de la clatirea frunzelor cu apa fierbinte, pana la inmuierea frunzelor in apa fierbinte la o temperatura exacta.

Ceaiul Oolong – Gardianul impotriva obezitatii

Cercetarile stiintifice demonstreaza ca oolong-ul, un ceai semi-fermentat, poate avea un efect de ardere a grasimilor mult mai puternic, cu pana la 157%, in comparatie cu ceaiul verde. Ceaiul Oolong stimuleaza functionarea eficienta a metabolismului, arde si blocheaza absorbtia grasimilor. In afara de pierderea in greutate, este benefic si pentru persoanele care sufera de diabet de tip 2, de afectiuni cardio-vasculare avand proprietatea de a reduce tensiunea arteriala. De asemenea, previne aparitia cariilor si iti mentine sanatatea pielii tale datorita cantitatii bogate de antioxidanti pe care acest ceai o contine. Cercetarile recente au concluzionat ca Oolong-ul reduce nivelul colesterolului.

Ceaiul Fei Yan – detoxifiere, suprimarea poftei de mancare

Acest ceai contine o infuzie a mai multor plante ce au proprietatea de a reduce acumularea de grasime si de a stimula detoxifierea eficienta a organismului tau. Consumul regulat al acestui ceai imbunatateste functionarea metabolismului si nu contine niciun compus artificial, fiind sigur din punct de vedere al consumului cu regularitate, fara a avea efecte secundare cunoscute. La inceput, se consuma un singur plic de ceai, seara. Apoi, dupa o saptamana, un plic dimineata si un plic seara, dupa masa. Dupa o luna de administrare, acest ceai va poate ajuta sa slabiti intre 5 si 8 kilograme.

Ceaiul verde – stimuleaza metabolismul


Cercetarile recente sustin ca, datorita continutului de catehine de tipul EGCG pe care le intalnim in cazul ceaiului verde, acesta accelereaza metabolismul organismului si este un mod eficient de a lupta impotriva kilogramelor in plus, acest ceai putandu-te ajuta sa arzi pana la 70 de calorii pe zi.

Ceaiul alb – stimuleaza arderea grasimilor


acut din frunzele frunzele cele mai tinere ale ceaiului, ceaiul alb este cea mai buna alegere in ceea ce priveste expunerea la fluor a organismului, comparativ cu alte ceaiuri.  De asemenea, ceaiul alb este mult mai eficient in comparatie cu ceaiul verde in lupta impotriva germenilor. Ceaiul alb inhiba dezvoltarea celulelor de grasime si in acelasi timp stimuleaza arderea grasimilor. Frunzele de ceai alb pot fi folosite in prepararea mult mai multor infuzii in comparatie cu alte ceaiuri.

Ceaiul Porangaba – reducerea kilogramelor in plus

Aceasta planta produce fructe rosii asemanatoare cu boabele de cafea. Aceste plante cresc in America de Sud si sunt vandute de catre vanzatorii ambulanti de pe plajele din Brazilia. Acest ceai este potiunea de slabit a brazilienilor. Ceaiul contine cafeina, alantoina, acid alantoic si potasiu. Stimuleaza pierderea in greutate, suprima pofta de mancare si are actiuni diuretice asupra organismului.

Sursa: E-dimineata.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies