Cheesecake in oua de ciocolata! Iata cum se prepara minunatia!

Cheesecake in oua de ciocolata! Iata cum se prepara minunatia!
Cheesecake in oua de ciocolata! Iata cum se prepara minunatia!

Pastele se apropie si mai toata lumea face deja planuri cu ce va pregati pentru masa de duminica.

 

Ingrediente:
6-8 oua de ciocolata goale pe interior si de preferat fara surpriza
150g crema de branza Philadelphia
30g zahar pudra
jumatate lingurita zeama de lamaie
jumatate lingurita esenta de vanilie
130ml frisca( un plic Dr. Oetker)
2 lingurite nectar de piersici
o lingura de gem de caise
15g unt nesarat
Pentru inceput
taiem capetele  celor  6 oua si le punem in frigider cat timp facem crema( cel mai bine sa le puneti deja in forma pe care o vreti).
Mixam crema de branza cu zaharul pudra, zeama de lamaie si vanilia.
Pregatim frisca si o incorporam cu o spatula in crema de branza.
Punem cu lingurita in fiecare ou pana il umplem.
Lasam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim “galbenusul”. Punem intr-o oala untul, nectarul si gemul de caise si incalzim la foc mic, amestecand in continuu, pana cand compozitia devine consistenta.
Cand e gata,  lasam la frigider pana se intareste putin.
Scoatem cele 6 oua de la frigider si cu o lingurita scobim putin in centru.
Turnam incet din “galbenus” si lasam la frigider iarasi pentru cel putin 30 de minute.
Vezi cum se face reteta pas cu pas pe bibiskitchen.ro.

Ingrediente:

6-8 oua de ciocolata goale pe interior si de preferat fara surpriza
150g crema de branza Philadelphia
30g zahar pudra
jumatate lingurita zeama de lamaie
jumatate lingurita esenta de vanilie
130ml frisca( un plic Dr.

Oetker)
2 lingurite nectar de piersici
o lingura de gem de caise
15g unt nesarat

Pentru inceput taiem capetele  celor  6 oua si le punem in frigider cat timp facem crema( cel mai bine sa le puneti deja in forma pe care o vreti).

Mixam crema de branza cu zaharul pudra, zeama de lamaie si vanilia. 

Pregatim frisca si o incorporam cu o spatula in crema de branza. 


Punem cu lingurita in fiecare ou pana il umplem.  

Lasam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim “galbenusul”. Punem intr-o oala untul, nectarul si gemul de caise si incalzim la foc mic, amestecand in continuu, pana cand compozitia devine consistenta.

Cand e gata,  lasam la frigider pana se intareste putin.

Scoatem cele 6 oua de la frigider si cu o lingurita scobim putin in centru.
Turnam incet din “galbenus” si lasam la frigider iarasi pentru cel putin 30 de minute.

Vezi cum se face reteta pas cu pas pe bibiskitchen.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies