Pastele se apropie si mai toata lumea face deja planuri cu ce va pregati pentru masa de duminica.
Ingrediente:
6-8 oua de ciocolata goale pe interior si de preferat fara surpriza
150g crema de branza Philadelphia
30g zahar pudra
jumatate lingurita zeama de lamaie
jumatate lingurita esenta de vanilie
130ml frisca( un plic Dr. Oetker)
2 lingurite nectar de piersici
o lingura de gem de caise
15g unt nesarat
Pentru inceput
taiem capetele celor 6 oua si le punem in frigider cat timp facem crema( cel mai bine sa le puneti deja in forma pe care o vreti).
Mixam crema de branza cu zaharul pudra, zeama de lamaie si vanilia.
Pregatim frisca si o incorporam cu o spatula in crema de branza.
Punem cu lingurita in fiecare ou pana il umplem.
Lasam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim “galbenusul”. Punem intr-o oala untul, nectarul si gemul de caise si incalzim la foc mic, amestecand in continuu, pana cand compozitia devine consistenta.
Cand e gata, lasam la frigider pana se intareste putin.
Scoatem cele 6 oua de la frigider si cu o lingurita scobim putin in centru.
Turnam incet din “galbenus” si lasam la frigider iarasi pentru cel putin 30 de minute.
Vezi cum se face reteta pas cu pas pe bibiskitchen.ro.
Ingrediente:
6-8 oua de ciocolata goale pe interior si de preferat fara surpriza
150g crema de branza Philadelphia
30g zahar pudra
jumatate lingurita zeama de lamaie
jumatate lingurita esenta de vanilie
130ml frisca( un plic Dr.
Oetker)
2 lingurite nectar de piersici
o lingura de gem de caise
15g unt nesarat
Pentru inceput taiem capetele celor 6 oua si le punem in frigider cat timp facem crema( cel mai bine sa le puneti deja in forma pe care o vreti).
Mixam crema de branza cu zaharul pudra, zeama de lamaie si vanilia.
Pregatim frisca si o incorporam cu o spatula in crema de branza.
Punem cu lingurita in fiecare ou pana il umplem.
Lasam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim “galbenusul”. Punem intr-o oala untul, nectarul si gemul de caise si incalzim la foc mic, amestecand in continuu, pana cand compozitia devine consistenta.
Cand e gata, lasam la frigider pana se intareste putin.
Scoatem cele 6 oua de la frigider si cu o lingurita scobim putin in centru.
Turnam incet din “galbenus” si lasam la frigider iarasi pentru cel putin 30 de minute.
Vezi cum se face reteta pas cu pas pe bibiskitchen.ro. Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro