Antioxidant miraculous ce curata vasele de sange, previne diabetul si protejeaza inima!

Antioxidant miraculous ce curata vasele de sange, previne diabetul si protejeaza inima!
Antioxidant miraculous ce curata vasele de sange, previne diabetul si protejeaza inima!

Beneficiile pe care le au pentru sanatate pudra de cacao si boabele de cacao sunt certe.

Vorbim despre cacao neprelucrata, despre pudra raw de cacao, dar si despre pudra integrala de cacao, din care nu au fost extrase grasimile. Si asta pentru ca anumite grasimi din boabele de cacao sunt cele care aduc cele mai mari beneficii.

Din pacate, beneficiile pe care le aduce pudra de cacao nu inseamna ca putem manca oricata ciocolata vrem. Exista, insa, si ciocolata benefica, ce pastreaza cele mai multe dintre beneficiile din pudra de cacao, dar aceasta este exclusiv cea neagra, fara adausuri de grasimi, facuta din cacao integrala.

Iata care sunt marile beneficii pe care le aduce pudra de cacao:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mentine sanatatea inimii- Cacaua contine antioxidanti care ajuta organismul sa scape de radicalii liberi care duc la celule deteriorate si boli. Acesti antioxidanti ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Ciocolata previne diabetul de tip II- Pudra de cacao si ciocolata sanatoasa au proprietati antiinflamatorii, care ajuta la reducerea riscului de diabet de tip II.

In plus, poate controla nivelul de insulina. Beneficiile apar in urma consumului constant, a maximum doua-trei patratele de ciocolata neagra pe zi.

Aport de flavonoide- Plantele produc anumiti compusi, numiti flavonoide, care sunt benefici pentru oameni. Cacaua contine flavonoide cum ar fi epicatechina, catechine si procyanidins, care sunt antioxidanti foarte puternici si protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Curata vasele de sange- Flavonoidele din pudra de cacao protejeaza organismul de boli cardiovasculare prin efectul de curatare a vaselor de sange.

Efectul apare imediat dupa consum, dar este cu adevarat eficient la consumul constant de pudra de cacao sau ciocolata neagra.

Cele mai bune surse de magneziu- Pudra de cacao are calitatea de a fi activata in combinatie cu proteine si daca este incalzita, iar solutia perfecta este ciocolata calda cu lapte (vegetal sau de vaca). Cand pudra de cacao este incalzita, se elibereaza si mai multi antioxidanti.

S-a dovedit ca o ceasca de cacao fierbinte contine mai multi antioxidanti decat un pahar de vin rosu sau decat unul de ceai. Indulcitorul ideal pentru aceasta bautura este mierea sau melasa.
Afla mai multe pe: www.dcnews.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies