Carmen Negoita, vacanta incredibila in Venezia Nordului! A fost petita de un capitan de vas!

Carmen Negoita, vacanta incredibila in Venezia Nordului! A fost petita de un capitan de vas!
Carmen Negoita, vacanta incredibila in Venezia Nordului! A fost petita de un capitan de vas!

Carmen Negoita a petrecut zile de neuitat in Belgia, alaturi de copiii sai, Ingrid si Harry, dar si de mama si de sora ei.

 

Cu totii au vizitat capiatala Bruxelles, dar si orase mai mici de pe litoralul tarii. Printre acestea si Bruge, superbul oras medieval, supranumit Venetia Nordului intrucat se afla intins pe numeroase canale de apa.
In Bruge, Carmen Negoita a vizitat centrul orasul si s-a plimbat cu barca pe romanticele canale admirand casele superbe, gradinile inverzite si bisericile vechi de peste o mie de ani.
Printre acestea, si celebra catedrala in care se afla, conform legendei, cateva picaturi din sangele lui Iisus Hristos.
Pasiunea ei pentru moda s-a regasit si in vestimentatiile pe care le-a purtat de-a lungul vacantei. In fiecare zi Carmen a avut un outfit nou, accesorizat impecabil, care a atras de fiecare data atentia celor din jur. Fashion bloggerul l-a impresionat si pe capitanul vasului cu care a navgat pe apele orasului.
Acesta i-a propus chiar sa ii faca cunostinta cu fiul lui, un barbat tanar, chipes, de profesie avocat.
„Mi s-a parut tare haios momentul. Mi-a spus ca sunt deosebita si ca ii place modul in care ma imbrac si ca ar vrea sa imi faca cunostinta cu fiul lui. Eu am zambit politicos si i-am spus ca ii multumesc pentru intentie, dar ca nu sunt interesata momentan de a avea o relatie.
El a continuat sa insiste aratandu-mi, in timp ce navigam pe apa, cateva case frumoase din jur, care erau de vanzare, si unde ne-am putea muta impreuna. Era un domn foarte haios, dar politicos in acelasi timp. La finalul cursei cu vasul ne-am luat ramas bun si mi-a spus ca abia asteapta sa revenim in Bruges, unde vom fi tot timpul bineveniti”, ne-a povestit Carmen Negoita.
Cunoscuta fashionista a colindat tot orasul admirand cladirile frumoase si gradinile pline de verdeata si de flori.
S-a plimbat, alaturi de familia ei, cu trasura casa de cai, a vizitat muzeele din oras, s-a urcat in cel mai inalt turn de unde sa admire intreaga priveliste si, bineinteles, a gustat din delicatesele de ciocolata realizate de localnici.
„Este un loc de o frumusete aparte. Este atat de special! Timpul parca sta in loc, te umpli de bucurie si liniste interioara. Are un cu totul alt ritm si cred ca oricine ajunge in Belgia ar trebui sa il viziteze.
Este la doar o ora distanta de Bruxelles cu trenul sau cu masina”, adauga Carmen Negoita.

Cu totii au vizitat capiatala Bruxelles, dar si orase mai mici de pe litoralul tarii. Printre acestea si Bruge, superbul oras medieval, supranumit Venetia Nordului intrucat se afla intins pe numeroase canale de apa.

In Bruge, Carmen Negoita a vizitat centrul orasul si s-a plimbat cu barca pe romanticele canale admirand casele superbe, gradinile inverzite si bisericile vechi de peste o mie de ani.

Printre acestea, si celebra catedrala in care se afla, conform legendei, cateva picaturi din sangele lui Iisus Hristos.Pasiunea ei pentru moda s-a regasit si in vestimentatiile pe care le-a purtat de-a lungul vacantei. In fiecare zi Carmen a avut un outfit nou, accesorizat impecabil, care a atras de fiecare data atentia celor din jur. Fashion bloggerul l-a impresionat si pe capitanul vasului cu care a navgat pe apele orasului. Acesta i-a propus chiar sa ii faca cunostinta cu fiul lui, un barbat tanar, chipes, de profesie avocat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



„Mi s-a parut tare haios momentul. Mi-a spus ca sunt deosebita si ca ii place modul in care ma imbrac si ca ar vrea sa imi faca cunostinta cu fiul lui. Eu am zambit politicos si i-am spus ca ii multumesc pentru intentie, dar ca nu sunt interesata momentan de a avea o relatie. El a continuat sa insiste aratandu-mi, in timp ce navigam pe apa, cateva case frumoase din jur, care erau de vanzare, si unde ne-am putea muta impreuna. Era un domn foarte haios, dar politicos in acelasi timp. La finalul cursei cu vasul ne-am luat ramas bun si mi-a spus ca abia asteapta sa revenim in Bruges, unde vom fi tot timpul bineveniti”, ne-a povestit Carmen Negoita.



Cunoscuta fashionista a colindat tot orasul admirand cladirile frumoase si gradinile pline de verdeata si de flori. S-a plimbat, alaturi de familia ei, cu trasura casa de cai, a vizitat muzeele din oras, s-a urcat in cel mai inalt turn de unde sa admire intreaga priveliste si, bineinteles, a gustat din delicatesele de ciocolata realizate de localnici.

„Este un loc de o frumusete aparte. Este atat de special! Timpul parca sta in loc, te umpli de bucurie si liniste interioara. Are un cu totul alt ritm si cred ca oricine ajunge in Belgia ar trebui sa il viziteze. Este la doar o ora distanta de Bruxelles cu trenul sau cu masina”, adauga Carmen Negoita.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies