6 lucruri pe care trebuie sa incetezi sa le faci daca vrei sa saruti mai bine!

6 lucruri pe care trebuie sa incetezi sa le faci daca vrei sa saruti mai bine!
6 lucruri pe care trebuie sa incetezi sa le faci daca vrei sa saruti mai bine!

Multe persoane se considera buni 'sarutatori', dar nu stiu ca si ei, ca orice om, gresesc. Iti prezentam 6 lucruri pe care sa nu le mai faci sau sa le mai raresti din timpul unui sarut frantuzesc cu cel iubit!

1. Muscatul. E bine sa te joci cu dintii usor pe buza, dar incearca sa nu strangi prea tare. Nimeni nu vrea un sarut insangerat. Daca esti prea agresiv, o sa strici momentul si chimia.

2. Limba. E bine sa sarut frantuzeste din prima, dar ai grija sa nu deschizi gura prea mult si sa bagi o limba agresiva pe gatul celulialt. Ea trebuie sa intre pe jumatate si sa fie jucausa, nu agresiva.



3. Respiratia neplacuta. Nimeni nu adora un miros neplacut, mai ales cand e fix sub nas. Ia o guma sau o bombana sa nu te faci de ras si sa ucizi romantismul.

4. Sunete ciudate. Incearca sa nu imiti un orgasm doar pentru ca te saruti cu o persoana de care iti place. Sentimentul nu poate sa fie chiar asa puternic. Risti sa te faci de ras si sa o indepartezi.


5. Sarutul 'balos'. Multi adora un sarut uscat si care, optional, sa nu le ia fondul de ten de pe pometi! Incearca sa nu fi prea agresiv cu limba si sa nu faci exces de saliva. Daca nu te poti controla, opreste-te pana nu speli pe fata partenerul/a.

6. Ciocanitoarea. Incearca sa nu faci un mic cioc tuguiat din buzele tare pe care sa il folosesti la sarutat cu care sa si dai ca gaina din cap.
Nu e romantic si incitant deloc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: elitedaily.com



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies