Savureaza o cina delicioasa si sanatoasa! Uite ce iti recomanda Andreea Raicu

Savureaza o cina delicioasa si sanatoasa! Uite ce iti recomanda Andreea Raicu
Savureaza o cina delicioasa si sanatoasa! Uite ce iti recomanda Andreea Raicu

Vedeta care are o silueta impecabila acorda zilnic sfaturi despre alimentatie sanatoasa cititoarelor sale. Pentru cina, Andreea a postat pe blogul ei un materiale util.

1. Salate

Sunt printre cele mai „la moda” printre femeile care tin diete atunci cand vine vorba despre masa de seara. Si pana la urma, chiar sunt eficiente: sunt slabe in calorii si bogate in fibre, deci nu ingrasa si te ajuta sa te mentii satula mai mult timp. Atentie insa: Fa-ti salate cat mai sanatoase cu multe legume colorate si vegetale, dar fara sosuri calorice.

Foloseste doar ulei de masline, otet si sare!

2. Carne de vita, pui, peste

Nu conteaza ce alegi, toate aceste carnuri sunt usoare, nu contin grasimi rele si sunt bogate in proteine, ceea ce iti furnizeaza o mai mare satietate. Iar acesta este un lucru bun pentru ca cu cat esti mai satula, cu atat nu vei mai simti nevoia sa manaci ceva dulce dupa masa.
Ca si modalitati de preparare, este recomandat sa gatesti carnurile pe gratar, in cuptor, sa le fierbi. Nu le praji deoarece capata multe grasimi nocive cand vin in contact cu uleiul incins.

3. Cereale cu bob intreg: orez brun, quinoa, paine integrala

Nu te feri de cerealele cu bob intreg, mai ales daca vrei sa slabesti. Cercetarile arata ca acestea sunt foarte benefice si ajuta corpul sa-si reduca grasimea abdominala, comparativ cu cerealele rafinate (painea alba).
Cerealele cu bob intreg sunt bogate in magneziu, un mineral care regleaza metabolizarea grasimilor in corp! Combina cerealele cu bob intreg cu legume crude, fierte sau facute pe grill.

4. Supe si legume

Pentru a face supe delicioase si sanatoase, ai nevoie de legume variate, astfel incat sa le combini usor si ingenios: telina, morcovi, cartofi, ciuperci, conopida, broccoli, pastarnac etc. In acest fel, iti vei lua portia de minerale si vitamine, fibre si carbohidrati buni de care corpul are nevoie.
Iti sugerez sa incerci supele crema pentru seara, sunt extrem de rapide, poti folosi legumele intr-o multime de combinatii, tin de foame si iti inveselesc meniul zilnic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: andreearaicu.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies