Cand a fost ultima oara cand ai incercat ceva pentru prima data?

Cand a fost ultima oara cand ai incercat ceva pentru prima data?
Cand a fost ultima oara cand ai incercat ceva pentru prima data?

Cu aceasta intrebare echipa Bad Karma Magazine a lansat saptamana trecuta o invitatie in randul bloggerilor, oamenilor din presa si prietenilor dragi, de a fi alaturi de ei la lansarea revistei online cu acelasi nume.

Invitatii s-au imprietenit cu Bad Karma la Laboratorul de Cocktailuri, unde au avut ocazia sa ciocneasca o eprubeta cu licoare magica si sa afle ce surprize le pregateste.

Bad Karma Magazine este singurul site experience-based, cu continut 100% original din Romania. Sub deviza “Just live a little!”, Ivanna, Draven, Hal si Clarice scriu pe www.badkarma.ro despre experientele pe care le au si toate lucrurile care merita incercate.

Puteti citi impresiile lor la categoriile experiencing, sport, gaming, carciuming, cooking si party tips.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“Bad Karma Magazine e o suma de evenimente si provocari fara de care ai trai intr-o imensa plictiseala. Bad Karma este dracusorul care te indeamna sa incerci lucruri noi, neobisnuite si te aduce la concluzia ca iti si place.

Ne dorim sa raspandim Bad Karma, sa o facem cunoscuta si sa trezim interesul oamenilor pentru experiente noi. Just live a little! “, ne-a spus Ivanna, redactorul revistei Bad Karma.

La evenimentul de lansare a revistei invitatii au interactionat cu echipa BadKarma Magazine, au facut fotografii “bad” la un panou special amenajat si au asistat la un show live oferit de Laboratorul de Cocktailuri.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies