Mancaruri care produc o transpiratie urat mirositoare!

Mancaruri care produc o transpiratie urat mirositoare!
Mancaruri care produc o transpiratie urat mirositoare!

Mirosul corpului este o combinatie intre ce este in interior si genele fiecaruia. Fiecare are mirosul lui unic, dar anumite mancaruri pot cauza mirosuri nedorite ale corpului.

O componenta majora a mirosului este dieta. Ce mancam ne influenteaza organismul in toate felurile, asa ca e bine sa evitam mancarurile care ne pot face sa mirosim urat.

Brocoli, varza sau conopida. Aceste vegetale contin mult sulf, care este absorbit in corp si eliminat prin transpiratie. Chiar daca aceste vegetale sunt foare sanatoase, pot cauza un miros distinct, care dispare destul de greu.

Carnea rosie.

In momentul in care organismul digera carnea rosie, aminoacizii din aceasta sunt dizolvati de enzimele din stomac in tractul digestiv, ceea ce poate intensifica mirosul corpului. In functie de procesele chimice ale fiecarui organism, digestia poate intensifica mirosul corpului, care va disparea in cateva ore sau cateva zile.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pestele.

Oricat de sanatos ar fi pestele, acesta poate aduce un miros destul de puternic. Cholina (o sare de amoniu), substanta care da mirosul pestelui, este absorbita in corp si eliminata prin transpiratie. Chilina este o vitamina B, asadar este sanatoasa, dar poate sa te faca sa mirosi la fel ca pestele.

Junk Food. Mancarea proasta ar trebui evitata oricum, dar te poate face sa mirosi mai urat.

Zaharurile din aceasta reactioneaza cu bacteriile de pe piele si duc la schimbarea mirosului. In special, fructoza are un efect puternic asupra corpului si te poate face sa mirosi a motorina.

Dietele slabe in carbohidrati. Dietele slabe in carbohidrati sunt minunate pentru pierderea in greutate, dar in timp ce corpul arde grasime in loc de carbohidrati, mirosul tau se schimba. Majoriatea ar descrie acest miros ca fiind de fructe, dar exista si cazuri in care este neplacut.

Mirosul apare in cateva zile si persista pe toata perioada in care tii dieta.

sursa: buynongmoseeds.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies