Iata cat de sanatos este cascavalul!

Iata cat de sanatos este cascavalul!
Iata cat de sanatos este cascavalul!

Cascavalul produs din lapte poate fi considerat de unii nutritionisti un inamic al dietelor, insa daca este de calitate si consumat in cantitati moderate poate veni in completarea dietelor

Grasimea este buna- Grasimea pe care o ingeram intr-o zi trebuie sa fie buna! Aceasta protejeaza inima si intra in componenta colesterolului bun. Adultii pot sa consume pe zi 3 produse lactate degresate. Cascavalul daca nu este foarte gras este benefic pentru organism

Cascavalul de pe pizza- Cascavalul de pe pizza nu este neaparat mai nesanatos deoarece este mai uleios sau pare mai gras, deoarece este doar topit.

Mozzarela este tot o bucata de cascaval care are grasimi, dar in stare solida nu o poti vedea

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sodiul- Depinde de tipul de cascaval, insa acesta este un produs sarat. Parmezanul are aproape 75 de miligrame de sare, iar cascavalul american are intre 174-351 miligrame de sare.

Un adult trebuie sa consume in medie 180-500 de grame de sare, insa trebuie luata in considerare toata cantitatea de sare din toate produsele.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Noi reguli în privința pensiei anticipate! Ce criterii trebuie să îndeplinească pensionarele pentru a ieși la pensie cu cinci ani mai devreme?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Alin Oprea, alături de fiica și fiul Medanei în plin uragan al scandalului cu fosta soție. Mesajul transmis de solist: "Decât să trăiești în minciună, în trădare, în infidelitate, în scandal"

Ce semnifică culoarea roz. Ce înseamnă dacă porți cel mai des această culoare

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies