Cea mai buna reteta de bezele! Uite cum se prepara!

Cea mai buna reteta de bezele! Uite cum se prepara!
Cea mai buna reteta de bezele! Uite cum se prepara!

Un desert clasic, extrem de usor de preparat, de care nu te mai saturi!

 

Ingrediente:
4 albusuri mari, la temperatura camerei
250 g zahar tos
o lingura faina
2 patratele ciocolata topita, pentru ornat
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 120 de grade Celsius.
Albusurile se bat spuma, folosind un mixer.
Cand incep sa se lege, se adauga cate o lingura de zahar si se mareste viteza. Se amesteca pana cand albusul capata o textura lucioasa si incepe sa se tina bine. Spuma trebuie sa fie suficient de tare incat, odata pusa in tava, sa nu se lase.
Se ia o tava intinsa, se tapeteaza cu hartie de copt, iar deasupra se presara putina faina.
Folosind o punga de plastic cu varful taiat se modeleaza bezele, lasand aproximativ 1 cm spatiu intre ele. Cand se coc, bezelele cresc.
Se dau la cuptor 20 de minute, avand grija sa nu se ingalbeneasca, apoi scot si se lasa sa se raceasca bine in tava. Bezelele se desprind cu grija de pe foaie folosind varful unui cutit subtire. Se deseneaza cu ciocolata ochii si gura (folosind o punguta cu varful taiat) si se servesc.
Sursa: feellikecooking.ro

Ingrediente:

4 albusuri mari, la temperatura camerei
250 g zahar tos
o lingura faina
2 patratele ciocolata topita, pentru ornat

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 120 de grade Celsius.

Albusurile se bat spuma, folosind un mixer. Cand incep sa se lege, se adauga cate o lingura de zahar si se mareste viteza.

Se amesteca pana cand albusul capata o textura lucioasa si incepe sa se tina bine. Spuma trebuie sa fie suficient de tare incat, odata pusa in tava, sa nu se lase.

Se ia o tava intinsa, se tapeteaza cu hartie de copt, iar deasupra se presara putina faina. Folosind o punga de plastic cu varful taiat se modeleaza bezele, lasand aproximativ 1 cm spatiu intre ele. Cand se coc, bezelele cresc.


Se dau la cuptor 20 de minute, avand grija sa nu se ingalbeneasca, apoi scot si se lasa sa se raceasca bine in tava. Bezelele se desprind cu grija de pe foaie folosind varful unui cutit subtire. Se deseneaza cu ciocolata ochii si gura (folosind o punguta cu varful taiat) si se servesc.

Sursa: feellikecooking.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies