Ellie White alege sa stocheze celule stem si ADN-ul copilului la nastere!

Ellie White alege sa stocheze celule stem si ADN-ul copilului la nastere!
Ellie White alege sa stocheze celule stem si ADN-ul copilului la nastere!

Vineri, 15 mai, a avut loc conferinta uneia din cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania.

 

Artista, bloggerita si mama a unui baietel de patru ani, caruia ii va darui o surioara peste o saptamana, Ellie White s-a aflat la eveniment in calitate de invitat special. Vedeta este unul dintre cei mai activi artisti in mediul online, dar si social, implicandu-se in solutionarea cazurilor copiilor aflati in dificultate. Aceasta a ales sa isi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc aparut in timpul vietii copiilor sai: "Sarcina este o perioada superba in viata oricarei femei si copiii aduc cu adevarat un plus in existenta unei familii.
Intotdeauna m-am gandit la viitorul celor mici si am incercat sa fac alegerile corecte. Am ales sa lucrez cu banca de celule stem Biogenis pentru ca apartine unui grup mare european cu multe rezultate, are un capital social de peste un milion euro, iar eu apreciez medicina viitorului si siguranta pe care specialistii de aici o ofera. Celulele stem pot salva vieti, pot vindeca diferite boli cum ar fi cele ale sangelui si nu numai.
Orice tanar parinte trebuie sa se informeze inainte de a face acest pas; eu am avut ocazia sa imi aleg pachetul dorit de recoltare, din paleta cea mai larga existenta la acest moment. In plus, chiar aveti ocazia sa va purificati si stocati ADN-ul la nastere. Este vorba de o procedura unica in Romania si noua pentru medicina," a marturisit Ellie White.

Artista, bloggerita si mama a unui baietel de patru ani, caruia ii va darui o surioara peste o saptamana, Ellie White s-a aflat la eveniment in calitate de invitat special.

Vedeta este unul dintre cei mai activi artisti in mediul online, dar si social, implicandu-se in solutionarea cazurilor copiilor aflati in dificultate. Aceasta a ales sa isi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc aparut in timpul vietii copiilor sai: "Sarcina este o perioada superba in viata oricarei femei si copiii aduc cu adevarat un plus in existenta unei familii.

Intotdeauna m-am gandit la viitorul celor mici si am incercat sa fac alegerile corecte.
Am ales sa lucrez cu banca de celule stem Biogenis pentru ca apartine unui grup mare european cu multe rezultate, are un capital social de peste un milion euro, iar eu apreciez medicina viitorului si siguranta pe care specialistii de aici o ofera. Celulele stem pot salva vieti, pot vindeca diferite boli cum ar fi cele ale sangelui si nu numai. Orice tanar parinte trebuie sa se informeze inainte de a face acest pas; eu am avut ocazia sa imi aleg pachetul dorit de recoltare, din paleta cea mai larga existenta la acest moment.
In plus, chiar aveti ocazia sa va purificati si stocati ADN-ul la nastere. Este vorba de o procedura unica in Romania si noua pentru medicina," a marturisit Ellie White.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 26 septembrie 2024. O zodie este într-o stare de spirit mai conflictuală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Noi reguli în privința pensiei anticipate! Ce criterii trebuie să îndeplinească pensionarele pentru a ieși la pensie cu cinci ani mai devreme?

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies