Desi e mamica unei fetite de aproape doi ani si nu mai are de mult varsta majoratului, Ianna Novac arata mult mai bine decat multe domnisoare din ziua de azi.
Secretul siluetei sopranei este unul la indemana oricui: aceasta consuma in special produse naturale, evitand cat mai mult orice aliment din comert. Preferatul artistei este somonul crud, pe care il pregateste printr-o metoda foarte simpla.
Si, pentru ca foarte multa lumea i-a cerut reteta minune, care da pe spate pe oricine ii trece pragul frumoasei cantarete, Ianna a acceptat sa ne-o impartaseasca.
Tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de gustul somonului afumat, insa, intr-o varianta mult mai sanatoasa este un file de somon, sare, zahar si putina boia, dulce sau iute, dupa preferinte. Reteta este foarte simpla!
“Luam un file de somon, il jupuim de piele, iar separat amestecam doua linguri de sare cu o lingura de zahar si una de boia iute sau dulce, dupa cum doreste fiecare.
Dupa ce am amestecat bine aceste ingrediente, se unge pestele pe ambele parti si se infasoara intr-un tifon sau o bucata de material curata. Se baga la frigider, iar dupa 12 ore este gata! Sanatos, delicios si rapid de preparat in casa! La noi in casa nu lipseste niciodata, eu il mananc foarte des, cu rucola”, a povestit soprana.
Secretul siluetei sopranei este unul la indemana oricui: aceasta consuma in special produse naturale, evitand cat mai mult orice aliment din comert.
Preferatul artistei este somonul crud, pe care il pregateste printr-o metoda foarte simpla.
Si, pentru ca foarte multa lumea i-a cerut reteta minune, care da pe spate pe oricine ii trece pragul frumoasei cantarete, Ianna a acceptat sa ne-o impartaseasca. Tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de gustul somonului afumat, insa, intr-o varianta mult mai sanatoasa este un file de somon, sare, zahar si putina boia, dulce sau iute, dupa preferinte.
Reteta este foarte simpla!
“ Luam un file de somon, il jupuim de piele, iar separat amestecam doua linguri de sare cu o lingura de zahar si una de boia iute sau dulce, dupa cum doreste fiecare. Dupa ce am amestecat bine aceste ingrediente, se unge pestele pe ambele parti si se infasoara intr-un tifon sau o bucata de material curata.
Se baga la frigider, iar dupa 12 ore este gata! Sanatos, delicios si rapid de preparat in casa! La noi in casa nu lipseste niciodata, eu il mananc foarte des, cu rucola ”, a povestit soprana.
Desi e mamica unei fetite de aproape doi ani si nu mai are de mult varsta majoratului, Ianna Novac arata mult mai bine decat multe domnisoare din ziua de azi.
Rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan a Andreei Bănică. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"
Elena Kadar05 octombrie 2024Actualizat: 05 octombrie 2024, 20:11