Un decor in functie de semnul astrologic! Iata cum sa-ti decorezi casa in functie de zodie!

Un decor in functie de semnul astrologic! Iata cum sa-ti decorezi casa in functie de zodie!
Un decor in functie de semnul astrologic! Iata cum sa-ti decorezi casa in functie de zodie!

Nu stii cum sa iti decorezi casa? Semn cu semn, in acest articol vei descoperi cateva sfaturi cu privire la stilul care ti se potriveste in materie de decor.

Culori, materiale, stiluri, motive, influenta planetelor are o incidenta asupra alegerilor noastre in materie de decoratiuni.

Deci fara a mai sta pe ganduri prea mult, descopera care sunt stilurile in materie de decoratiuni care se potrivesc fiecarei zodii din horoscop.

Berbec. Berbecul tine mult la design si la noile tehnologii. Impulsivi, aventurosi, Berbecii sunt niste persoane ale momentului prezent, niste fiinte urbane care sunt atrasi de tendinte.

Iubesc obiectele avangardiste, ultimul racnet in materie de noutati tehno si de decor.

Leu. Leii ar trebui sa recreeze la ei acasa stilul secolului trecut. Iubesc de asemenea semnele ostentatorii de bogatie. Iubesc si tot ce straluceste deci sunt facuti pentru o viata la castel. Sunt esteti si vor sa se inconjoare de obiecte pretioase si de arta.

Sagetator. Spatiile mari sunt ideale pentru ei.

In decor, evita tot ceea ce i-ar putea bloca vederea. Prefera verandele, ferestrele mari si un interior cosy si calduros.

Taur. Daca esti Taur poti cultiva traditia cu o nota de modernitate. Taurii sunt foarte atenti la obiectele care ii inconjoara, de la mobilier la obiectele de decor. Iubesc si mobilele impregnate de istorie, motivele vegetale si semineurile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Gemeni. Sunt caracterizati de mobilierul modular si de viata boema.

Cu Gemenii toate stilurile pot coabita intr-un amestec armonios sau insolit. Spatiul lor interior este ca un spatiu de joaca. Aici experimenteaza cu contrastele, culorile si cu obiectele.

Fecioara. Persoanele din aceasta zodie prefera un univers oniric cu o amprenta de feminitate. Persoanele acestei zodii sunt meticuloase si ordonate si prefera spatiile bine aranjate. Apreciaza si orice decor care are un sens.

Capricorn.

O zodie care se bazeaza pe valorile sigure si pe un decor atemporal. O zodie care si fuge de tendinte. Iubesc materialele care dureaza, nobile, cum ar fi lemnul sau pielea si un moblier cu stil sic si rafinat.

Balanta. Cei din zodia Balanta iubesc armonia dintre alb si negru. Un semn ambitios si perfectionist cu gust pentru lux, pentru armonie si echilibru.

Varsator. Gustul pentru calatorii le anima interiorul. Libertatea ii ghideaza si in domeniul decoratiunilor interioare. Se simt bine intr-un ambient monocrom si design.

Rac. O ambianta familiala asigurata de acest semn. Chiar daca acesta poate parea auster, este calduros si cosy.

Scorpion. Si in decor se cultiva misterul. Decorarea casei sale se face si dupa instinct. Acesta evolueaz aintre zone de lumina si de umbra.

Pesti. Pestii vad decorul in albastru. Au un simt innascut pentru a crea un decor echilibrat care navigheaza intre vegetal si acvatic.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies