Tocineii sunt traditionali din Bucovina si putini stiu sa-i gateasca. Ei bine, noi va dam reteta cea mai buna.
Ingrediente:
6 cartofi
1 ou
1 lingura smantana
1 lingura faina
sare
piper
ulei pentru prajit
smantana
Mod de preparare:
Cartofii curatati de coaja, spalati, se dau pe robot (sau pe razatoarea fina).
Incorporam oul, smantana, faina, sarea si piperul. Cate o lingura din compozitie asezam in tigaia cu ulei incins. Se prajesc uniform pe ambele parti, se asaza pe prosop de hartie sa se absoarba uleiul. Servim cu smantana.
Sursa: wowbiz.ro
Ingrediente:
6 cartofi
1 ou
1 lingura smantana
1 lingura faina
sare
piper
ulei pentru prajit
smantana
Mod de preparare:
Cartofii curatati de coaja, spalati, se dau pe robot (sau pe razatoarea fina).
Incorporam oul, smantana, faina, sarea si piperul. Cate o lingura din compozitie asezam in tigaia cu ulei incins. Se prajesc uniform pe ambele parti, se asaza pe prosop de hartie sa se absoarba uleiul. Servim cu smantana.
Sursa:
wowbiz.ro Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro