Top 6 zodii care isi doresc o relatie serioasa! Iata cu cine poti sa incepi o relatie!

Top 6 zodii care isi doresc o relatie serioasa! Iata cu cine poti sa incepi o relatie!
Top 6 zodii care isi doresc o relatie serioasa! Iata cu cine poti sa incepi o relatie!

Cand vine vorba de dragoste, unii sunt mai norocosi decat altii, insa, mai devreme sau mai tarziu, ne va veni randul la fiecare dintre noi; trebuie doar sa avem rabdare.

YVE.ro a alcatuit in randurile ce urmeaza, un top 6 al acelor zodii, ce-si doresc o relatie serioasa, pentru a vedea daca partenerul actual face parte dintre ele, sau chiar sa ni-l alegem pe urmatorul in functie de informatiile de mai jos.

Taur

Sunteti firi norocoase in ceea ce priveste iubirea, fiind guvernati de Venus. Sunteti mereu optimiste si indiferent de modul in care ati terminat o relatie sau ati fost refuzata, in mod clar sperati la mai bine si nu va demoralizati usor.

Sunteti adepta relatiilor de durata pentru ca va doriti o persoana alaturi, careia sa-i oferiti tot timpul afectiunea dumneavoastra.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Balanta

Sunteti vesela si optimista si aveti un farmec aparte, lucru ce atrage foarte multi parteneri.  Preferati stabilitatea, cu toate ca uneori mai flirtati nevinovat si mai trageti cu ochiul in alte colturi; doriti doar sa mai condimentati putin relatia.

Citeste tot articolul pe YVE.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 sfaturi pentru îmbunătățirea vieții tale sociale

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Scene șocante în București: o adolescentă de 16 ani, fără permis, a lovit 5 mașini după o urmărire ca-n filme

Larisa Iordache, cuprinsă de dorul mamei sale: „Mi-e dor să mă zăpăcească, mi-e dor să îmi spună că nu am făcut aia bine, că nu i-a plăcut aia. Aveam și momente în care eram pe un piedestal.”

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...


Cookies