Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!

Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!
Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!

Orice fel de ceai contine cel putin cativa polifenoli, dar procesarea minima prin care trece ceaiul verde garanteaza faptul ca aproape toti polifenolii sai sunt pastrati in produsul final in forma lor cea mai reactiva, iar rezultatul este ca ceaiul verde are un extraordinar potential antioxidant.

 

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.
O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat.
Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde.<> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.
Reducerea expunerii la toxine este principalul
mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.
id="_mcePaste" style="position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden;">
Sursa: Efemeride.ro

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.

/>
O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat. Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde. <> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor
si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

>confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.
Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali.
Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.
Sursa: Efemeride.ro

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.

O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat. Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde.<> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

>confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Te-ar putea interesa și...
Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri
Editors picks
Cookies