Ghiceste-ti singura in palma! Linia inimii iti spune cum este viata ta!

Ghiceste-ti singura in palma! Linia inimii iti spune cum este viata ta!
Ghiceste-ti singura in palma! Linia inimii iti spune cum este viata ta!

Te-ai intrebat vreodata cat adevar este in ceea ce spun ghicitoarele in palma? Iata o modalitate in care poti chiar tu sa iti dai seama ce-ti spun liniile din palma despre viata ta.

Linia inimii este cea care pleaca de sub degetul aratator, mijlociul sau degetul inelar si se extinde pana la marginea palmei, sub degetul mic. Daca vrei sa stii ce spune linia inimii despre viaţa ta, imaginile alaturate te pot ajuta sa descifrezi, in functie de locul din care aceasta pleaca.

A- Aceasta este in cazul in care linia inimii incepe sub degetul mijlociu. Acest lucru inseamna ca  esti un lider, ambitios, independent, inteligent şi ai abilitatea de a lua decizii. Esti mai putin sensibil si mai rece ca altii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

B

- Aceasta este in cazul in care linia inimii incepe in mijlocul degetul mijlociu si degetul aratator. Acest lucru inseamna ca esti atent si matur, precaut cu privire la alte persoane, iar oamenii au tendinta de a avea incredere in tine. De asemenea, ai tendinta de a utiliza bunul simt atunci cand trebuie sa iei  decizii.

C- Daca linia inimii incepe sub degetul aratator esti mai mult ca A.

D- Daca linia inimii este intre degetul mare si degetul aratator esti o persoana grijulie, cu intentii bune si cu o inima mare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies