Andreea Balan topeste kilogramele cat ai zice... dieta!

Andreea Balan topeste kilogramele cat ai zice... dieta!
Andreea Balan topeste kilogramele cat ai zice... dieta!

Andreea Balan are metoda sa proprie de a-si tine kilogramele sub control si a-si pastra silueta perfecta si fara de cusur.

Desi nu mai este de multa vreme o adolescenta, ci e femeie in toata puterea cuvantului, cantareata isi pastreaza silueta, topind calorii prin dans si miscare. “In timpul concertelor sale, Andreea canta si danseaza in acelasi timp. Ea ajunge sa slabeasca aproximativ doua kilograme la fiecare concert, pierdere pe care o recupereaza rapid in urmatoarele doua zile. Are un metabolism foarte sanatos, dar efortul pe care il depune in timpul show-urilor sale, dar si la orele de repetitii si antrenament, o ajuta sa isi pastreze corpul armonios.

Se poate spune ca slabeste prin dans si consum emotional”, ne-a declarat o persoana din anturajul echipei Andreei Balan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies