Acesta este un desert delicios si rapid pe care il poti face imediat.
INGREDIENTE:
300 g mascarpone
200 g zahar
6 albusuri
Putin zahar pudra pentru decor
1 lingura amidon stins
1 lamaie
Jumatate de cana de compot de cirese
200 g capsuni, zmeura sau coacaze (in functie de preferinte)
MOD DE PREPARARE:
Se mixeaza albusurile foarte bine si se amesteca impreuna cu 100 g
de zahar si amidonul stins cu putin otet. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor timp de 30 de minute. Bezeaua trebuie sa prinda o crusta rumena.
Se amesteca foarte bine mascarponele, se adauga restul de 100 g de zahar, coaja rasa de la lamaie si compotul de cirese. Se asaza usor si. Compozitia se intinde uniform pe bezea si se aranjeaza fructele taiate cubulete.
La final, se ruleaza desertul, se pudreaza cu zaharul si se baga la frigider.
Sursa: A1.ro
INGREDIENTE:
300 g mascarpone
200 g zahar
6 albusuri
Putin zahar pudra pentru decor
1 lingura amidon stins
1 lamaie
Jumatate de cana de compot de cirese
200 g capsuni, zmeura sau coacaze (in functie de preferinte)
MOD DE PREPARARE:
Se mixeaza albusurile foarte bine si se amesteca impreuna cu 100 g de zahar
si amidonul stins cu putin otet. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor timp de 30 de minute. Bezeaua trebuie sa prinda o crusta rumena.
Se amesteca foarte bine mascarponele, se adauga restul de 100 g de zahar, coaja rasa de la lamaie si compotul de cirese. Se asaza usor si. Compozitia se intinde uniform pe bezea si se aranjeaza fructele taiate cubulete.
La final, se ruleaza desertul, se pudreaza cu zaharul si se baga la frigider.
Sursa:
A1.ro Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro