Pentru zilele cand esti in pana de idei in bucatarie: supa de ceapa a la Jamie Oliver!

Pentru zilele cand esti in pana de idei in bucatarie: supa de ceapa a la Jamie Oliver!
Pentru zilele cand esti in pana de idei in bucatarie: supa de ceapa a la Jamie Oliver!

Jamie Oliver este pe buna dreptate unul dintre cei mai indragiti bucatari din lume.

 

Britanicul are un stil aparte de a gati, retetele lui fiind foarte usor de pregatit si foarte gustoase.
Supa de ceapa a la Jamie Oliver
Ingrediente:
50 g de unt; Ulei de masline; O mână de fruze de salvie- păstrează câteva şi pentru momentul servirii, 6 căţei de usturoi curăţat şi pisaţi; 5 cepe roşii curăţate şi tăiate; 3 cepe albe mari, curăţate şi tăiate; 3 salote (sau poţi folosi ceapa galbenă) curăţate şi tăiate; 300 g de praz
curăţat, spălat bine şi tăiat; Sare de mare; Piper; 2 litri de supa de pui sau vita încălzită. 8 felii de pâine cam de 2 cm grosime; 200 g de cascaval, mozarella sau orice altceva doreşti (Jamie a folosit branza cheddar pe care o gasesti, de asemenea, foarte usor in orice supermarket);  Sos Worcestershire.
Mod de preparare: Pune untul cu câteva linguri de ulei de măsline, salvia şi usturoiul într-o tigaie non-aderenţă.
Amesteca totul şi apoi adaugă ceapă (de toate felurile) şi prâzul. Adaugă sare şi piper. Pune un capac peste tigaie, lasă-l uşor într-o parte şi găteşte la foc mic pentru aproximativ 50 de minute sau pana legumele s-au gătit, dar nu s-au colorat foarte tare. În ultimele 20 de minute ridică capacul pentru ca ceapa să devină aurie. Ai grija să amesteci din când în când, ca să nu se lipească.
Când ceapa şi prazul s-au înmuiat, după cele 50 de minute, adaugă supă de pui sau de vita. Adu la temperatura de fierbere, apoi redu intensitatea flacarii si lasa sa fiarba pentru 10-15 minute.
Preîncălzeşte cuptorul la temperatura maxima, apoi rumeneste feliile de paine pe care ai razuit branza sau cascavalul.
Sursa: wowbiz.ro

Britanicul are un stil aparte de a gati, retetele lui fiind foarte usor de pregatit si foarte gustoase. 



Supa de ceapa a la Jamie Oliver

Ingrediente:


50 g de unt; Ulei de masline; O mână de fruze de salvie- păstrează câteva şi pentru momentul servirii, 6 căţei de usturoi curăţat şi pisaţi; 5 cepe roşii curăţate şi tăiate; 3 cepe albe mari, curăţate şi tăiate; 3 salote (sau poţi folosi ceapa galbenă) curăţate şi tăiate; 300 g de praz curăţat, spălat bine şi tăiat; Sare de mare; Piper; 2 litri de supa de pui sau vita încălzită.
8 felii de pâine cam de 2 cm grosime; 200 g de cascaval, mozarella sau orice altceva doreşti (Jamie a folosit branza cheddar pe care o gasesti, de asemenea, foarte usor in orice supermarket);  Sos Worcestershire.

Mod de preparare: Pune untul cu câteva linguri de ulei de măsline, salvia şi usturoiul într-o tigaie non-aderenţă. Amesteca totul şi apoi adaugă ceapă (de toate felurile) şi prâzul. Adaugă sare şi piper.
Pune un capac peste tigaie, lasă-l uşor într-o parte şi găteşte la foc mic pentru aproximativ 50 de minute sau pana legumele s-au gătit, dar nu s-au colorat foarte tare. În ultimele 20 de minute ridică capacul pentru ca ceapa să devină aurie. Ai grija să amesteci din când în când, ca să nu se lipească. Când ceapa şi prazul s-au înmuiat, după cele 50 de minute, adaugă supă de pui sau de vita.
Adu la temperatura de fierbere, apoi redu intensitatea flacarii si lasa sa fiarba pentru 10-15 minute.

Preîncălzeşte cuptorul la temperatura maxima, apoi rumeneste feliile de paine pe care ai razuit branza sau cascavalul.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies