Vrei sa prepari o reteta foarte gustoasa, traditionala in insorita Grecie? Laura Cosoi iti spune cum!
Ingrediente:
• Iaurt
• Castraveti
• Marar
• Ulei
• Otet de vin
• Usturoi
• Sare
Mod de preparare:
Castravetele curatat de coaja si seminte se toaca marunt.
Se toaca foarte fin si mararul si usturoiul. Se amesteca toate cu iaurtul si se asezoneaza cu sarea, uleiul si otetul de vin, dupa gust.
Sursa: Lauracosoi.ro
Ingrediente:
• Iaurt
• Castraveti
• Marar
• Ulei
• Otet de vin
• Usturoi
• Sare
Mod de preparare:
Castravetele curatat de coaja si seminte se toaca marunt.
Se toaca foarte fin si mararul si usturoiul. Se amesteca toate cu iaurtul si se asezoneaza cu sarea, uleiul si otetul de vin, dupa gust.
Sursa:
Lauracosoi.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro