Iata care sunt bolile care trec mai repede daca nu le tratezi cu medicamente!

Iata care sunt bolile care trec mai repede daca nu le tratezi cu medicamente!
Iata care sunt bolile care trec mai repede daca nu le tratezi cu medicamente!

Reclamele agresive la medicamente ne-au facut de-a lungul vremii sa subestimam capacitatea de regenerare a organismului uman.

In realitatea insa, chiar si unele boli “grele” trec mai repede daca nu sunt tratate in mod traditional.

DEPRESIA. Cand sunt pusi fata in fata cu un pacient depresiv, cei mai multi medici se grabesc sa-i prescrie un pumn de pastile, adesea nocive pentru alte organe precum ficatul si stamacul. Studiile arata ca gandurile depresive dispar si fara chimicale, cu ajutorul terapiei prin lumina sau a unui regim de viata care sa stopeze cauza nemultumirilor.

O vacanta prelungita, departe de computer si agitatia orasului sau ceaiurile din plante baute cu regularitate pot face mai mult bine decat unele medicamente.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

DURERILE DE GENUNCHI. Sunt, de multe ori, diagnosticate gresit de catre ortopezi si tratate cu banalele analgezice. Dar boala ar putea fi ceva mai serioasa, precum reumatismul sau ruptura de menisc care necesita operata.

DURERILE DE SPATE. In aceeasi categorie intra si durerile de spate, despre care cercetatorii japonezi cred ca trec mai repede prin exercitii fizice. Extrem de eficient este pillates-ul, o forma de miscare inventata de un sportiv care se accidentase la coloana, dar care astazi a ajuns popular si printre cei sanatosi datorita efectului de “alungire” a muschilor.

OBEZITATEA. Nu “trece” cu pilule, nici chiar recomandate de medic, fiindca nu pot inlocui obiceiurile sanatoase si, pe termenul lung, isi pierd efectul.

Ceea ce functioneaza cu adevarat sunt traditionalele dieta si sportul.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies