Interviu cu Natalia Selegean: “Cred intr-un stil de viata sanatos”. Afla cum se mentine artista in forma!

Interviu cu Natalia Selegean: “Cred intr-un stil de viata sanatos”. Afla cum se mentine artista in forma!
Interviu cu Natalia Selegean: “Cred intr-un stil de viata sanatos”. Afla cum se mentine artista in forma!

Natalia Selegean, fosta participant la X Factor, ne-a dezvaluit care sunt secretele sale de frumusete, dar si pasiunile sale culinare.

Intr-una din pauzele dintre cele doua joburi ale sale, Natalia si-a facut timp sa stea de vorba cu noi. Am aflat foarte multe lucruri interesante despre artista, asa ca te invitam la o lectura extrem de placuta.

Cum s-a schimbat viata Nataliei Selegean dupa X Factor?

Trebuie sa recunosc ca X Factor a fost concursul care mi-a dat imbold sa merg mai departe in cariera muzicala, un fel de confirmare ca orice ar fi la muzica nu voi putea renunta niciodata.

Viata mea s-a schimbat mult dupa acest concurs, am capatat multa experienta si am luat decizii importante. Am avut forte multe concerte, am lansat mai multe single-uri si, nu in ultimul rand, m-am mutat in Bucuresti.

Stim ca ai lansat un single nou, "My Wow", insa ca ai si proiecte in viitor. La ce sa ne asteptam?

Am lansat single-ul “My vow” in aceasta primavara, piesa pe care de altfel am incris-o in competitia Eurovision.

Urmeaza sa lansam si varianta in romana a acestei piese, varianta ale carei versuri sunt sigura ca vor placea si fanilor mei. Pentru toamna ce urmeaza in schimb, am in vedere un nou proiect despre care, deocamdata, nu va pot da prea multe detalii. Pana atunci, am parte de o vara plina de concerte si planuri atat pe plan personal cat si profesional.

Cum se impaca muzica cu jobul de politista?

Tot timpul am sustinut ca acestea doua se pot imbina cu succes, doar ca e nevoie de mai multa rabdare,

intelegere, poate de doua ori mai multa munca si desigur de foarte multa determinare si ambitie. Recunosc ca spre deosebire de o viata exclusiv de artist, trebuiei sa imi gestionez si sa imi pot fructifica la maxim orele dinafara programului de serviciu, dar cat timp faci ceva cu pasiune, nimic nu mai pare atat de greu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Am observat ca ti-ai schimbat look-ul.

De ce ai simtit nevoia sa faci aceasta schimbare?

Odata cu mutarea in Bucuresti, care a fost o mare schimbare pentru mine, am simtit ca mi-ar prinde bine si o schimbare de look. Astfel, m-am lasat cu multa incredere  pe mana unui hair stylist desavarsit, Fabrizio Benintendi, si datorita lui am invatat sa imi iubesc noua culoare a parului ca si cum as fi fost asa de o viata.

Ii multumesc mult pe aceasta cale!

Ca artista si politista ai un program destul de incarcat. Cum reusesti sa iti mentii silueta?

Cum spuneam si mai sus, e nevoie de multa determinare. In viata agitata din zilele noastre, cand timpul parca zboara, fiecare zi trebuie organizata cu rigurozitate. In plus, sunt constienta si stim cu totii ca imaginea este foarte importanta, dar mai important e cum ma simt in pielea mea.

Ca sa am energia necesara pentru toate activitatile, trebuie neaparat sa imi fac timp si pentru sport!

Crezi in diete? Ai incercat pana acum vreo dieta?

In urma cu vreo 7 ani am tinut prima mea dieta disociata si am slabit( desi nu aveam mare nevoie), dar care m-a convins ca dietele nu sunt ok. Imediat ce revenim la felul in care manacam inainte, acumulam si mai multe kilograme si dam metabolismul peste cap.

Cred in schimb, asa cum citim mai nou in toate revistele, intr-un stil de viata sanatos. Asta nu inseamna sa ne privam total  de alimentele “interzise”, dar totul cu masura si cu mult sport. Avem doar o viata, pe care merita sa o traim din plin, sa facem lucruri care ne fac fericiti – eu sunt fericita ca am gasit calea de mijloc. Sunt intr-adevar mici “trucuri” de care ma folosesc si eu, cum ar fi apa calduta cu lamaie si sucul de grapefruit in fiecare dimineata, dar nimic exagerat.

Care sunt placerile tale culinare vinovate?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pizza, mousse –ul de ciocolata si preparatele chinezesti.

Care sunt cele trei lucruri care nu iti lipsesc niciodata din geanta?

Legitimatia de serviciu, un luciu de buze si mai nou pentru ca s-a facut cald, o sticluta cu apa.

Daca ar fi sa o iei de la capat, ce ai alege sa faci?

E amuzant ca imi pui aceasta intrebare deoarece in urma cu putin timp am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si mi-am citit  scrisoarea pe care acum 10 ani mi-o scriam mie insami. Surprinzator pentru multi din jurul meu, 90% din lucrurile si realizarile cu care ma imaginam atunci, s-au implinit. Si cu asta cred ca am raspuns… Nu as alege sa fac altceva, ci poate doar putin mai repede.

Ai un sfat pentru tinerele care vor sa-ti calce pe urme?

Le pot spune doar sa aiba multa incredere, sa isi urmeze visele cu multa munca si determinare, sa se inarmeze cu rabdare si chibzuinta,  iar daca e vorba in special de muzica, sa puna pe primul loc pasiunea si placerea de a canta, pentru ca celelalte vor veni de la sine.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies