Mini prajitura cu morcovi cu mousse de ciocolata! Invata sa prepari o reteta delicioasa!

Mini prajitura cu morcovi cu mousse de ciocolata! Invata sa prepari o reteta delicioasa!
Mini prajitura cu morcovi cu mousse de ciocolata! Invata sa prepari o reteta delicioasa!

Ai nevoie de cateva ingrediente simple pentru blat. Iata ce usor se prepara!

 

Ingrediente pentru blat:
6 morcovi
1 cana fructe uscate
50g fulgi grau
2 lg cocos
scortisoara si nucsoara
Ingrediente pentru mousse:
1 avocado
1 cana curmale
2 lg miere
cacao sau roscove cat vreti voi
esenta vanilie
Preparare blat:
Fulgii
de grau (sau orice altfel de fulgi) se macina la robot. Se adauga fructele uscate (eu am folosit pere si curmale) si se proceseaza. Din morcovi se face suc iar pulpa ramasa se adauga la compozitia de fulgi si fructe intr-un castron. Se adauga cocosul si condimentele si se omogenizeaza. Se fac forme de mini prajituri cu mana sau cu o forma.
Preparare mousse:
Curmalele inmuiate (timp de cam 20 min sau pana se rehidrateaza) se dau la robot impreuna cu mierea si vanilia.
Avocado se paseaza cu furculita intr-un castron si se adauga in robot si se proceseaza doar un pic. Se adauga cacaoa sau pudra de roscove( eu am pus multa sa iasa ciocolata neagra) si se omogenizeaza. Daca e prea groasa compozitia mai puteti adauga apa de la curmale. Mousse-ul se pune deasupra prajiturii si se orneaza cu cocos.
Sursa: sanatateangi.blogspot.ro

Ingrediente pentru blat:

6 morcovi 
1 cana fructe uscate 
50g fulgi grau 
2 lg cocos 
scortisoara si nucsoara 

Ingrediente pentru mousse:



1 avocado 
1 cana curmale 
2 lg miere 
cacao sau roscove cat vreti voi 
esenta vanilie 

Preparare blat:

Fulgii de grau (sau orice altfel de fulgi) se macina la robot. Se adauga fructele uscate (eu am folosit pere si curmale) si se proceseaza. Din morcovi se face suc iar pulpa ramasa se adauga la compozitia de fulgi si fructe intr-un castron.
Se adauga cocosul si condimentele si se omogenizeaza. Se fac forme de mini prajituri cu mana sau cu o forma. 

Preparare mousse:

Curmalele inmuiate (timp de cam 20 min sau pana se rehidrateaza) se dau la robot impreuna cu mierea si vanilia. Avocado se paseaza cu furculita intr-un castron si se adauga in robot si se proceseaza doar un pic. Se adauga cacaoa sau pudra de roscove( eu am pus multa sa iasa ciocolata neagra) si se omogenizeaza.
Daca e prea groasa compozitia mai puteti adauga apa de la curmale. Mousse-ul se pune deasupra prajiturii si se orneaza cu cocos.

Sursa: sanatateangi.blogspot.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies