Ai nevoie de cateva ingrediente simple pentru blat. Iata ce usor se prepara!
Ingrediente pentru blat:
6 morcovi
1 cana fructe uscate
50g fulgi grau
2 lg cocos
scortisoara si nucsoara
Ingrediente pentru mousse:
1 avocado
1 cana curmale
2 lg miere
cacao sau roscove cat vreti voi
esenta vanilie
Preparare blat:
Fulgii
de grau (sau orice altfel de fulgi) se macina la robot. Se adauga fructele uscate (eu am folosit pere si curmale) si se proceseaza. Din morcovi se face suc iar pulpa ramasa se adauga la compozitia de fulgi si fructe intr-un castron. Se adauga cocosul si condimentele si se omogenizeaza. Se fac forme de mini prajituri cu mana sau cu o forma.
Preparare mousse:
Curmalele inmuiate (timp de cam 20 min sau pana se rehidrateaza) se dau la robot impreuna cu mierea si vanilia.
Avocado se paseaza cu furculita intr-un castron si se adauga in robot si se proceseaza doar un pic. Se adauga cacaoa sau pudra de roscove( eu am pus multa sa iasa ciocolata neagra) si se omogenizeaza. Daca e prea groasa compozitia mai puteti adauga apa de la curmale. Mousse-ul se pune deasupra prajiturii si se orneaza cu cocos.
Sursa: sanatateangi.blogspot.ro
Ingrediente pentru blat:
6 morcovi
1 cana fructe uscate
50g fulgi grau
2 lg cocos
scortisoara si nucsoara
Ingrediente pentru mousse:
1 avocado
1 cana curmale
2 lg miere
cacao sau roscove cat vreti voi
esenta vanilie
Preparare blat:
Fulgii de grau (sau orice altfel de fulgi) se macina la robot. Se adauga fructele uscate (eu am folosit pere si curmale) si se proceseaza. Din morcovi se face suc iar pulpa ramasa se adauga la compozitia de fulgi si fructe intr-un castron.
Se adauga cocosul si condimentele si se omogenizeaza. Se fac forme de mini prajituri cu mana sau cu o forma.
Preparare mousse: Curmalele inmuiate (timp de cam 20 min sau pana se rehidrateaza) se dau la robot impreuna cu mierea si vanilia. Avocado se paseaza cu furculita intr-un castron si se adauga in robot si se proceseaza doar un pic. Se adauga cacaoa sau pudra de roscove( eu am pus multa sa iasa ciocolata neagra) si se omogenizeaza.
Daca e prea groasa compozitia mai puteti adauga apa de la curmale. Mousse-ul se pune deasupra prajiturii si se orneaza cu cocos.
Sursa:
sanatateangi.blogspot.ro Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro