Iata care sunt motivele pentru care un barbat se va desparti de tine – chiar si atunci cand te place!

Iata care sunt motivele pentru care un barbat se va desparti de tine – chiar si atunci cand te place!
Iata care sunt motivele pentru care un barbat se va desparti de tine – chiar si atunci cand te place!

In foarte multe cazuri, barbatii nu mint atunci cand spun "Nu este vina ta, este vina mea." De ce parasesc barbatii femeile pe care le plac?

Sexul nu este grozav- Cateodata, sentimentul este reciproc: doua persoane se inteleg minunat, rad, si fac tot felul de lucruri pe care cuplurile le fac in reclame, apoi ajung in dormitor, unde nu se intampla nimic special. Ambii parteneri realizeaza, se despart, si pot chiar ramane prieteni. Cateodata, doar o persoana are aceasta parere. Pentru multi barbati, este mai usor sa renunte, decat sa incerce sa rezolve problemele din dormitor.

Sigur, in rest totul este perfect, dar unii barbati sunt focusati pe ceea ce nu este!

Vrea sa se culce si cu alte persoane- Si ce daca sexul este minunat? Poate ca iubitul tau este multumit de sexul pe care il aveti impreuna. Dar poate crede si ca este capabil de mai mult – acest lucru este foarte probabil sa duca la o despartire. De ce gandesc barbatii in acest fel? Nimeni nu stie.

Daca ne luam dupa comediile romantice, barbatii sunt biologic setati sa aiba cat mai multi parteneri sexuali – chiar daca este interesat de tine.

Prietenii lui nu te plac- Nu fiecare grup de prieteni seamana cu cel din Entourage, dar majoritatea baietilor povestesc tot felul de detalii despre relatia lor. Unii barbati sunt mai slabi si pot parasi o fata pe care o plac, doar pentru ca prietenii lor ii incurajeaza.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mama lui nu te place- Prietenii baieti macar spun lucrurilor pe nume. Mamele sunt mult mai viclene! Ce ai facut ca sa o enervezi pe mama lui? Daca nu te place, orice actiune a ta se poate transforma intr-un motiv in plus pentru a-i alimenta antipatia fata de tine.

Seful lui l-a obligat- Unii barbati sunt foarte orientati catre cariera. Daca iubitului tau i s-a oferit un post mai bun intr-un alt oras sau o alta tara, probabil va trebui sa faca o alegere. Fiecare relatie necesita sacrificiu, iar el poate decide ca job-ul este prea bun ca sa il refuze.

Nu poate avea o relatie la distanta- Aceasta este una dintre cele mai dureroase despartiri.

Ar putea sa te placa foarte mult, dar combinatia de a nu te vedea destul de des si de a cheltui bani pe biletele de avion, il va forta sa ia o solutie pragmatica.
Afla mai multe pe: www.ziaruldeiasi.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies