Metoda periculoasa de slabire a vedetelor! Afla care este adevarul despre corsetul-minune!

Metoda periculoasa de slabire a vedetelor! Afla care este adevarul despre corsetul-minune!
Metoda periculoasa de slabire a vedetelor! Afla care este adevarul despre corsetul-minune!

Dietele nu sunt intotdeauna usoare iar drumul este cu siguranta greu pana la atingerea obiectivului.

 

Mai putine calorii, cititul etichetelor pentru ingrediente ascunse, sport, toate sunt dificile pentru o persoana care nu a fost obisnuita sa le faca. Asa ca, atunci cand auzi ca exista ceva care iti garanteaza o talie de viespe in cateva saptamani, fara prea mult efort, nu te mai gandesti la efectele secundare.
Vedetele sunt innebunite dupa corsetul despre care se spune ca subtiaza talia doar prin simpla tsa purtare.
Ideea este sa il porti cateva ore in fiecare zi iar, pe parcursul timpului, corpul tau se va mula dupa forma lui. Jessica Alba, Khloe si Kim Kardashian si Amber Rose sunt doar cateva dintre starurile care l-au incercat.
Cu toate acestea, medicii sustin ca nu are niciun efect. Iti comprima plamanii si coastele si te face sa respiri prea greu. Unele femei chiar au lesinat din cauza purtarii excesive.
Se pare ca iti poate strivi organele si iti poate fractura coastele.
Expertii sustin ca nici mancar nu functioneaza: "Nu poti sa reduci grasimea din nicio zona a corpului cu acest instrument. Daca iti sugi burta, toata grasimea va reveni in locul in care era, indiferent de perioada in care poti conrsetul".
Sursa: marieclaire.com

Mai putine calorii, cititul etichetelor pentru ingrediente ascunse, sport, toate sunt dificile pentru o persoana care nu a fost obisnuita sa le faca.

Asa ca, atunci cand auzi ca exista ceva care iti garanteaza o talie de viespe in cateva saptamani, fara prea mult efort, nu te mai gandesti la efectele secundare.

Vedetele sunt innebunite dupa corsetul despre care se spune ca subtiaza talia doar prin simpla tsa purtare. Ideea este sa il porti cateva ore in fiecare zi iar, pe parcursul timpului, corpul tau se va mula dupa forma lui.
Jessica Alba, Khloe si Kim Kardashian si Amber Rose sunt doar cateva dintre starurile care l-au incercat.

Cu toate acestea, medicii sustin ca nu are niciun efect. Iti comprima plamanii si coastele si te face sa respiri prea greu. Unele femei chiar au lesinat din cauza purtarii excesive. Se pare ca iti poate strivi organele si iti poate fractura coastele. 

Expertii sustin ca nici mancar nu functioneaza: "Nu poti sa reduci grasimea din nicio zona a corpului cu acest instrument.
Daca iti sugi burta, toata grasimea va reveni in locul in care era, indiferent de perioada in care poti conrsetul".

Sursa: marieclaire.com

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies