Daca alegi sa iti faci porumb copt, este bine sa stii ca il poti condimenta cu o multime de arome pentru a avea parte de un adevarat rasfat culinar.
Ingrediente:
- 8 stiuleti de porumb ulei de masline
- sare
- 2 bucati de unt nesarat, lasat la temperatura camerei
- o ceasca cu frunze proaspete de busuioc
- o lingura cu sare de mare
Mod de preparare:
Incalzeste gratarul si unge porumbul cu putin ulei de masline, dupa care presara sare.
Cand gratarul este fierbinte, pune porumbul si acopera-l cu capacul. Intoarce stiuletii de cateva ori, pana cand observi ca s-a facut. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 8-10 minute, in mod normal. Nu-l lasa prea mult, altfel porumbul va fi prea uscat.
Intre timp, amesteca intr-un blender untul, busuiocul si sarea de mare. Dupa ce busuiocul a fost maruntit si untul a capatat o nuanta verzuie, atunci untul cu busuioc este gata.
Unge porumbul fierbinte cu amestecul obtinut si, daca simti nevoia, mai presara niste sare, scrie antenastars.ro.
Ingrediente:
- 8 stiuleti de porumb ulei de masline
- sare
- 2 bucati de unt nesarat, lasat la temperatura camerei
- o ceasca cu frunze proaspete de busuioc
- o lingura cu sare de mare
Mod de preparare:
Incalzeste gratarul si unge porumbul cu putin ulei de masline, dupa care presara sare.
Cand gratarul este fierbinte, pune porumbul si acopera-l cu capacul. Intoarce stiuletii de cateva ori, pana cand observi ca s-a facut. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 8-10 minute, in mod normal. Nu-l lasa prea mult, altfel porumbul va fi prea uscat.
Intre timp, amesteca intr-un blender untul, busuiocul si sarea de mare. Dupa ce busuiocul a fost maruntit si untul a capatat o nuanta verzuie, atunci untul cu busuioc este gata.
Unge porumbul fierbinte cu amestecul obtinut si, daca simti nevoia, mai presara niste sare, scrie
antenastars.ro.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro