As incepe cu luati o paine care va place si inainte sa va culcati lasati-o afara sa se usuce.
Spargeti trei oua intr-un castron si diluati-le cu 120 g lapte dulce si 120 g smantana lichida.
Indulciti cu doua linguri de miere si aromati cu ce va place. Eu am pus vanilie si nucsoara. Puneti castronul acoperit la frigider si mergeti la culcare. A doua zi, puneti painea la inmuiat in amestecul creat si lasati sa traga lichid timp de 30 de secunde pe fiecare fata apoi puneti feliile la scurs pe un gratar.
Lasati feliile sa se odihneasca macar doua minute. Incalziti cuptorul la 190°C si puneti o tigaie la incins pe foc mediu. Prajiti friganelele un minut pe fiecare parte apoi transferati-le inapoi pe gratar.
Ungeti friganelele cu miere si bagati-le la cuptor 5 minute sau pana devin crocante. Nu va plac cu miere, ungeti-le cu unt si presarati-le cu fulgi de migdale si zahar pudra.
Mancati-le calde, pe fuga si apoi mergeti la serviciu, ca sa aveti bani de paine.
Sursa: AdiHadean.ro
Spargeti trei oua intr-un castron si diluati-le cu 120 g lapte dulce si 120 g smantana lichida.
Indulciti cu doua linguri de miere si aromati cu ce va place. Eu am pus vanilie si nucsoara. Puneti castronul acoperit la frigider si mergeti la culcare.
A doua zi, puneti painea la inmuiat in amestecul creat si lasati sa traga lichid timp de 30 de secunde pe fiecare fata apoi puneti feliile la scurs pe un gratar.
Lasati feliile sa se odihneasca macar doua minute. Incalziti cuptorul la 190°C si puneti o tigaie la incins pe foc mediu. Prajiti friganelele un minut pe fiecare parte apoi transferati-le inapoi pe gratar.
Ungeti friganelele cu miere si bagati-le la cuptor 5 minute sau pana devin crocante.
Nu va plac cu miere, ungeti-le cu unt si presarati-le cu fulgi de migdale si zahar pudra. Mancati-le calde, pe fuga si apoi mergeti la serviciu, ca sa aveti bani de paine.
Sursa:
AdiHadean.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro