Trei remedii naturale care te scapa de petele inchise la culoare

Trei remedii naturale care te scapa de petele inchise la culoare
Trei remedii naturale care te scapa de petele inchise la culoare

Petele inchise la culoare pot sa apara pe piele indiferent de varsta. Mai mult, ele isi fac simtita prezenta atat pe fata, gat, umeri, cat si pe brate si spate.

Sucul de lamaie

Lamaia contine vitamina C, care ajuta pielea sa capate un aspect alb. Actioneaza ca o substanta organica si are un efect mai puternic daca este amestecata cu lamaie.

Aloe Vera

Este chiar magica si poate sa vindece aproape orice problema a pielii. Ajuta la vindecarea petelor negre, dar si a arsurilor. Puteti aplica aloe vera proaspata direct pe zona afectata si lasati sa actioneze 35-45 de minute.



Cuburile de zahar

Zaharul contine un compus care te ajuta sa scapi de petele inchise la culoare. Puteti sa il folositi ca scrub, astfel indeparteaza celulele moarte si ajuta la regenerarea pielii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies