VIDEO EXCLUSIV | Pentru ca are o silueta de manechin, Ilinca Vandici isi permite sa „scape” in prajituri

VIDEO EXCLUSIV | Pentru ca are o silueta de manechin, Ilinca Vandici isi permite sa „scape” in prajituri
VIDEO EXCLUSIV | Pentru ca are o silueta de manechin, Ilinca Vandici isi permite sa „scape” in prajituri

Ilinca Vandici a fost surprinsa de paparazzi intr-o ipostaza „interzisa” multor dive din Romania.

 

Frumoasa prezentatoare a emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D a plecat singurica si extrem de eleganta la mall. S-a plimbat prin magazine, insa nimic nu i-a fost pe plac asa ca, intr-un final, s-a oprit in fata unui galantar plin cu dulciuri.
Daca, in mod normal, divele de la noi fug de preparatele ingrasatoare ca dracul de tamaie, la Ilinca nu se aplica aceasta regula.
Pentru ca vedeta tv arata foarte bine, are un trup de manechin si isi permite, din cand in cand sa se rasfete cu „fructul oprit”. In cazul nostru a fost vorba despre o prajitura pe care, atenta, a preferat sa o ia la pachet si sa o savureze linistita, acasa, nu in vazul tuturor curiosilor.
##VIDEO37871##

Frumoasa prezentatoare a emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D a plecat singurica si extrem de eleganta la mall.

S-a plimbat prin magazine, insa nimic nu i-a fost pe plac asa ca, intr-un final, s-a oprit in fata unui galantar plin cu dulciuri.

##VIDEO37871##



Daca, in mod normal, divele de la noi fug de preparatele ingrasatoare ca dracul de tamaie, la Ilinca nu se aplica aceasta regula. Pentru ca vedeta tv arata foarte bine, are un trup de manechin si isi permite, din cand in cand sa se rasfete cu „fructul oprit”.
In cazul nostru a fost vorba despre o prajitura pe care, atenta, a preferat sa o ia la pachet si sa o savureze linistita, acasa, nu in vazul tuturor curiosilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies