Cele trei legume gustoase care dizolva grasimea de pe burta!

Cele trei legume gustoase care dizolva grasimea de pe burta!
Cele trei legume gustoase care dizolva grasimea de pe burta!

Aceste trei legume contin anumite componente care te ajuta sa scapi de grasimea abdominala.

 

Usturoi- Contine quercitina, un component care dizolva grasimea din corp. In plus, lupta cu cancerul, imbunatateste sanatatea inimii si ajuta la mentinerea sanatoasa a oaselor. Quercitina se afla pe lista celor mai puternice anti-inflamatoare naturale iar daca ai grasime abdominala, cu siguranta ai si inflamatii in corp.
Legume Crucifere (varza,broccoli, kale, sfecla, varza de Bruxelles)- Acestea contin substante care au un efect asupra hormonilor, in special asupra estrogenilor.
Daca ai un dezechilibru hormonal, te poti ingrasa fara sa-ti dai seama. In plus, toate sunt sarace in calorii, folosesc putina energie pentru a fi digerate si contin foarte multe minerale si fibre. Nu cresc deloc nivelul de zahar din sange.
Dovleac- Pe langa faptul ca are foarte putine calorii, este bogat in vitamina A si beta-caroten. Dovleacul contine mai mult potasiu decat banana, iar acest nutrient functioneaza impreuna cu sodiul pentru a mentine echilibrul de apa al corpului.
Atunci cand ai un nivel mare de sodiu, corpul tau retine multe apa iar tensiunea ti se mareste. Un consum de potasiu ajuta la eliminarea apei, te scapa de balonare si iti scade riscul de atac cerebral.
Sursa

Usturoi- Contine quercitina, un component care dizolva grasimea din corp. In plus, lupta cu cancerul, imbunatateste sanatatea inimii si ajuta la mentinerea sanatoasa a oaselor.

Quercitina se afla pe lista celor mai puternice anti-inflamatoare naturale iar daca ai grasime abdominala, cu siguranta ai si inflamatii in corp. 

Legume Crucifere( varza,broccoli, kale, sfecla, varza de Bruxelles)- Acestea contin substante care au un efect asupra hormonilor, in special asupra estrogenilor. Daca ai un dezechilibru hormonal, te poti ingrasa fara sa-ti dai seama. In plus, toate sunt sarace in calorii, folosesc putina energie pentru a fi digerate si contin foarte multe minerale si fibre.
Nu cresc deloc nivelul de zahar din sange. 

Dovleac- Pe langa faptul ca are foarte putine calorii, este bogat in vitamina A si beta-caroten. Dovleacul contine mai mult potasiu decat banana, iar acest nutrient functioneaza impreuna cu sodiul pentru a mentine echilibrul de apa al corpului. Atunci cand ai un nivel mare de sodiu, corpul tau retine multe apa iar tensiunea ti se mareste. Un consum de potasiu ajuta la eliminarea apei, te scapa de balonare si iti scade riscul de atac cerebral.


Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies