Proprietatile uimitoare ale siropului de macese!

Proprietatile uimitoare ale siropului de macese!
Proprietatile uimitoare ale siropului de macese!

Se spune ca macesele contin de 20 de ori mai multa vitamina C decat portocalele.

 

Aceasta vitamina este un puternic anti-oxidant care usureaza absorbtia fierului si a calciului de catre organism, ajuta la recuperarea ranilor, creste imunitatea organismului, combate bolile infectioase, revigoreaza psihicul si previne sangerarea gingivala. Macesele sunt, de asemenea, o sursa bogata de vitamina A si vitamina D.
Preparat cel mai simplu, siropul de macese are efecte anti-diabetice, anti-inflamatorii, previne aparitia melanomului si tonifica pielea, scade tensiunea ateriala si ajuta la diminuarea colesterolului, inlatura simptomele asociate artritei, intareste sistemul osos, combate eficient racelile si bolile de stomac si consolideaza sistemul imunitar.
Pe scurt, siropul de macese este un tonic, revigorant si reconfortant natural excelent, care ajuta la formarea hemoglobinei si intareste functia organelor interne, cu efecte in boli infectioase, contagioase si viroze.
Sursa: casepractice.ro

Aceasta vitamina este un puternic anti-oxidant care usureaza absorbtia fierului si a calciului de catre organism, ajuta la recuperarea ranilor, creste imunitatea organismului, combate bolile infectioase, revigoreaza psihicul si previne sangerarea gingivala.

Macesele sunt, de asemenea, o sursa bogata de vitamina A si vitamina D.

Preparat cel mai simplu, siropul de macese are efecte anti-diabetice, anti-inflamatorii, previne aparitia melanomului si tonifica pielea, scade tensiunea ateriala si ajuta la diminuarea colesterolului, inlatura simptomele asociate artritei, intareste sistemul osos, combate eficient racelile si bolile de stomac si consolideaza sistemul imunitar. Pe scurt, siropul de macese este un tonic, revigorant si reconfortant natural excelent, care ajuta la formarea hemoglobinei si intareste functia organelor interne, cu efecte in boli infectioase, contagioase si viroze.


Sursa: casepractice.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies