Incearca reteta toamnei! Iti creste imunitatea si indeparteaza gripa

Incearca reteta toamnei! Iti creste imunitatea si indeparteaza gripa
Incearca reteta toamnei! Iti creste imunitatea si indeparteaza gripa

Proprietatile cepei sunt extrem de bine cunoscute de toata lumea. Daca vei combina, in fiecare dimineata, ceapa rosie pisata cu otet de mere iti vei intari sistemul imunitar.

Cum prepari aceasta reteta

Piseaza o ceapa rosie pana capata consistenta unui piure. Toarna intr-o cana otet de mere si apoi amesteca ceapa cu acesta. Pune amestecul obtinut la loc racoros timp de 30 de minute si adauga apoi doua lingurite de miere de albine.

Ia cate trei lingurite din acest amestec, pe stomacul gol, dimineata. Daca urmezi timp de 10 zile, vei indeparta riscul de a te gripa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies