Laura Cosoi iti spune cum sa faci unul dintre deserturile copilariei: macaroane cu branza.
Ingrediente:
macaroane;
branza de vaca dulce si proaspata;
nuca;
stafide;
miere;
Mod de preparare:
Se pun macaroanele la fiert. Intre timp faci o crema de branza: amesteci branza de vaca, cu 2 linguri de miere, nuca macinata si stafide.
Este foarte important sa alegi o nuca foarte buna. Exista sansa ca nucile sa fie mucegaite si in cazul acesta reteta poate sa fie un esec.
Lasi macaroanele la scurs si inainte sa le amesteci cu crema de branza pui peste ele 1 lingura de ulei de masline.
Sursa: LauraCosoi.ro
Ingrediente:
macaroane;
branza de vaca dulce si proaspata;
nuca;
stafide;
miere;
Mod de preparare:
Se pun macaroanele la fiert.
Intre timp faci o crema de branza: amesteci branza de vaca, cu 2 linguri de miere, nuca macinata si stafide. Este foarte important sa alegi o nuca foarte buna. Exista sansa ca nucile sa fie mucegaite si in cazul acesta reteta poate sa fie un esec.
Lasi macaroanele la scurs si inainte sa le amesteci cu crema de branza pui peste ele 1 lingura de ulei de masline.
Sursa:
LauraCosoi.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro