Cum desfunzi chiuveta in mod natural? Rapid, eficient si fara bani

Cum desfunzi chiuveta in mod natural? Rapid, eficient si fara bani
Cum desfunzi chiuveta in mod natural? Rapid, eficient si fara bani

Cu siguranta multe dintre voi considera extrem de neplacut momentul in care apa din chiuveta refuza sa isi vada de drumul sau pe teava de scurgere, fie ca este vorba despre chiuveta din bucatarie, fie de cea din baie.

Insa, ce va faceti daca s-a infundat chiuveta? Veti spune, probabil, ca veti merge rapid la cel mai apropiat magazin si veti alege o solutie pentru a o desfunda. Insa acesta nu este raspunsul cel mai bun deoarece, chiar daca exista solutii eficiente, acestea pot distruge si chiuveta in sine, cel mai indicat fiind sa optati pentru cateva solutii naturale, mult mai la indemana.

Apa clocotita, otet si bicarbonat de sodiu

Apa clocotita este, fara doar si poate, cea mai simpla si naturala solutie pe care o puteti folosi pentru a desfunda chiuveta

din bucatarie. Pentru ca, dupa cum am mentionat si anterior, chiuveta din bucatarie se infunda de cele mai multe ori din cauza grasimii intarite, apa clocotita va dizolva dopul de grasime format si va curata foarte bine intreaga instalatie, dezinfectand in acelasi timp si chiuveta. Este indicat sa turnati apa clocotita direct pe scurgere, fara a permite acesteia sa intre prea mult in contact cu chiuveta in sine. Daca rezultatele nu sunt vizibile din prima, atunci puteti repeta actiunea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies