Evita aceste 3 alimente! Au sare multa si iti imbolnavesc inima

Evita aceste 3 alimente! Au sare multa si iti imbolnavesc inima
Evita aceste 3 alimente! Au sare multa si iti imbolnavesc inima

Sarea din alimente este foarte periculoasa pentru organismul tau! Trebuie sa o eviti pentru ca inima ta este in mare pericol.

Alimente semipreparate, muraturi, conserve

In fruntea listei se afla: supe instant, fulgi de piure, condimente tip adaosuri pentru mancare, muraturi, masline in saramura, conserve de legume de orice fel. Pentru a conserva legumele cu mare parte din vitamine si minerale, optati mai degraba pentru congelarea lor decat murarea sau marinarea.

Snacks-uri, fast food

De la covrigi, covrigei, saratele, chipsuri, floricele de porumb si pufuleti, pana la alune, seminte si biscuitei de tot felul.

Pe cat de inepuizabila este oferta de snacks-uri din magazine, pe atat de uriasa este si cantitatea de sare din aceste produse.

Ketchup, maioneza si alte sosuri

Sosurile de rosii, pasta de tomate, ketchupul, mustarul, maioneza si diverse alte sosuri de salate din magazine contin cantitati apreciabile de sare. Preparati suc de rosii acasa, din rosii proaspete, folositi ca dressing pentru salata sos de iaurt cu mustar.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies