Annely Cole ia lectii de inot si yoga, pentru a slabi rapid

Annely Cole ia lectii de inot si yoga, pentru a slabi rapid
Annely Cole ia lectii de inot si yoga, pentru a slabi rapid

Pe Annely Cole o stim inca de cand activa in Sweet Kiss, drept roscata fostei trupe dance din anii '90.

 

Talentata artista s-a relansat solo, are deja 5 single-uri, doua videoclipuri si numeroase aparitii TV si radio, atat pe plan national cat si international.
Prea putine persoane stiu, insa, ca aceasta a avut mari probleme de sanatate dupa ce a nascut. S-a zbatut intre viata si moarte, insa amibitia de a-si strange baietelul la piept a facut-o sa spuna ca a renascut.
Cantareata marturiseste ca era o sportiva inraita, inca de mica, dar sapte ani a trebuit sa renunte la pasiunea ei, inotul, pentru ca medicii i-au interzis orice efort fizic.
Cu toate acestea, in prezent, cand organismul i s-a mai echilibrat, stilul ei de viata s-a schimbat intr-unul sanatos, bogat in vitamine. Ba mai mult de atat, Annely face si lectii de yoga, in fiecare seara, pentru eliberarea stresului, principala cauza a problemelor ei de sanatate.
"Fac sport de mic copil, insa unele probleme de sanatate, de dupa nastere, m-au facut sa renunt la activitatea mea sportiva. Acest aspect mi-a schimbat viata. Am luat in greutate mai mult decat atunci cand eram insarcinata, fapt ce m-a demoralizat in acele momente. Cu toate acestea, nu am renuntat la ideea de a reveni pe scena, sa lansez piese, sa cant. De cateva luni bune, am reinceput antrenamentele la sala, dar si sa iau lectii serioase de inot.
Toate aceste aspecte se datoreaza stilului de viata, pe care-l abordez mai nou, mai ales ca am si un baiat de 7 ani, pentru care mamica lui trebuie sa arate impecabil. Ba mai mult de atat, impreuna cu el facem o echipa buna, la piscina, zilnic. Uneori, chiar imi da sfaturi cum si ce sa fac, spre uimirea mea.
Am constatat ca, datorita inotului, am reusit sa slabesc kilograme bune, dar este abia inceputul.
Cred ca, impreuna cu o alimentatie sanatoasa, piscina este cheia spre a slabi si a mentine un tonus perfect.
Pregatesc lansarea unui nou single, insotit de o campanie de imagine puternica, de aceea ma antrenez fizic cat mai mult, dar si mental. Se imbina si completeaza totul pentru mine, in ultima perioada. Mai fac si lectii de yoga, seara, atunci cand sunt linistita si-mi adorm copilul.
Uneori, ma amuza unele pozitii, dar consider ca au un efect nemaipomenit asupra mea si recomand tuturor, macar 30 de minute/zi.", marturiseste Annely Cole.

Talentata artista s-a relansat solo, are deja 5 single-uri, doua videoclipuri si numeroase aparitii TV si radio, atat pe plan national cat si international. 

Prea putine persoane stiu, insa, ca aceasta a avut mari probleme de sanatate dupa ce a nascut.

S-a zbatut intre viata si moarte, insa amibitia de a-si strange baietelul la piept a facut-o sa spuna ca a renascut. 

Cantareata marturiseste ca era o sportiva inraita, inca de mica, dar sapte ani a trebuit sa renunte la pasiunea ei, inotul, pentru ca medicii i-au interzis orice efort fizic. Cu toate acestea, in prezent, cand organismul i s-a mai echilibrat, stilul ei de viata s-a schimbat intr-unul sanatos, bogat in vitamine.
Ba mai mult de atat, Annely face si lectii de yoga, in fiecare seara, pentru eliberarea stresului, principala cauza a problemelor ei de sanatate.

"Fac sport de mic copil, insa unele probleme de sanatate, de dupa nastere, m-au facut sa renunt la activitatea mea sportiva. Acest aspect mi-a schimbat viata. Am luat in greutate mai mult decat atunci cand eram insarcinata, fapt ce m-a demoralizat in acele momente. Cu toate acestea, nu am renuntat la ideea de a reveni pe scena, sa lansez piese, sa cant. De cateva luni bune, am reinceput antrenamentele la sala, dar si sa iau lectii serioase de inot. Toate aceste aspecte se datoreaza stilului de viata, pe care-l abordez mai nou, mai ales ca am si un baiat de 7 ani, pentru care mamica lui trebuie sa arate impecabil. Ba mai mult de atat, impreuna cu el facem o echipa buna, la piscina, zilnic. Uneori, chiar imi da sfaturi cum si ce sa fac, spre uimirea mea. 

Am constatat ca, datorita inotului, am reusit sa slabesc kilograme bune, dar este abia inceputul. Cred ca, impreuna cu o alimentatie sanatoasa, piscina este cheia spre a slabi si a mentine un tonus perfect. 

Pregatesc lansarea unui nou single, insotit de o campanie de imagine puternica, de aceea ma antrenez fizic cat mai mult, dar si mental. Se imbina si completeaza totul pentru mine, in ultima perioada. Mai fac si lectii de yoga, seara, atunci cand sunt linistita si-mi adorm copilul. Uneori, ma amuza unele pozitii, dar consider ca au un efect nemaipomenit asupra mea si recomand tuturor, macar 30 de minute/zi.", marturiseste Annely Cole.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Șișcanu este total nemulțumită de toate lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, în zilele noastre, pentru a avea succes. "Doamnelor, nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies