Lili Sandu a fost transformata de Adrian Perjovschi intr-o gheisa contemporana!

Lili Sandu a fost transformata de Adrian Perjovschi intr-o gheisa contemporana!
Lili Sandu a fost transformata de Adrian Perjovschi intr-o gheisa contemporana!

Lili Sandu a fost transformata intr-o gheisa contemporana de prietenul ei, hairstylist-ul Adrian Perjovschi in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”.

“Ideea de a o transforma pe Lili Sandu in gheisa mi-a venit de ceva vreme, observand trasaturile ei usor asiatice. Amandoi suntem atrasi de cultura japoneza, de yoga, spiritualitate si mai ales de portul lor. A fost un shooting plin de entuziasm!”, spune Adrian.

Lili Sandu a fost mai mult decat incantata de aceasta transformare radicala: “A fost o provocare frumoasa si ma bucur mult ca l-am pe inspirat pe Adrian Perjovschi, suntem foarte buni prieteni asa ca m-am bucurat sa fac parte din proiectul lui, este un om foarte talentat, profesionist si cu multa imaginatie.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Trasaturile naturale ale lui Lili Sandu au fost doar usor accentuate de make-up artist-ul Cristina Barsan, care, prin jocul culorilor folosite, a reusit sa-i creeze vedetei un spectaculos look asiatic: “Machiajul lui Lili Sandu este o adaptare a look-ului purtat de gheişe. Am adaptat şi reinterpretat machiajul în funcţie de trăsăturile ei.

Am vrut să-i păstrez frumuseţea naturala din acest motiv machiajul este unul destul de natural. M-am folosit doar de linii ascendente în conturarea sprâncenelor şi a ochilor, iar culorile folosite au fost negru şi rosu, pentru a te duce cat mai mult cu gândul la tradiţionalele gheişe”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum crede Marian Drăgulescu că este văzut de copiii lui. Ce planuri de viitor are sportivul: “Nu sunt în măsură să pot spune că sunt un tată model.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Vâlcea. A murit strivit de un copac

Sfatul zilei din 7 august 2024. O zodie s-ar putea să aibă probleme

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, transformare uluitoare de look! Iată cum arăta celebrul actor în urmă cu șapte ani

ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare


Cookies