Cea mai usoara reteta de Penne all'Arrabbiata!

Cea mai usoara reteta de Penne all'Arrabbiata!
Cea mai usoara reteta de Penne all'Arrabbiata!

Branza Pecorino Romano proaspat rasa deasupra unei portii gustoase de paste: ce poate fi mai potrivit pentru un final de zi?

 

Ingrediente pentru 6 persoane
Durata: 15 minute pregatire+ 15 minute preparare
Ingrediente:
500g Penne
5 linguri de ulei de masline extra virgin
2 catei de usturoi curatati si tocati marunt
2 lingurite fulgi de ardei iute
800g rosii la conserva decojite
90g branza pecorino romano gratinata
1 lingura patrunjel proaspat maruntit
Mod
de preparare:
1. Pune apa la fiert intr-o oala mai mare. Adauga putina sare.
2. Soteaza usturoiul si fulgii de ardei iute in 3 linguri de ulei de masline, intr-o tigaie mare, la foc mediu, timp de 1-2 minute.
3. Adauga rosiile si lasa totul pe foc aproximativ 5 minute.
4.
Sareaza dupa gust.
5. Ia tigaia de pe foc.
6. Gateste pastele al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.
7. Cand sunt gata, scurge-le si pastreaza putina- 150 ml- de apa pentru sos.
8. Adauga pastele si apa in sosul de rosii. Pune totul pe foc inca 1-2 minute, amestecand bine pastele.
9. Adauga restul de ulei de masline, branza si patrunjelul inainte de servire.
Sursa: FoodStory

Ingrediente pentru 6 persoane

Durata: 15 minute pregatire+ 15 minute preparare

Ingrediente:


500g Penne
5 linguri de ulei de masline extra virgin
2 catei de usturoi curatati si tocati marunt
2 lingurite fulgi de ardei iute
800g rosii la conserva decojite
90g branza pecorino romano gratinata
1 lingura patrunjel proaspat maruntit

Mod de preparare:



1. Pune apa la fiert intr-o oala mai mare. Adauga putina sare.

2. Soteaza usturoiul si fulgii de ardei iute in 3 linguri de ulei de masline, intr-o tigaie mare, la foc mediu, timp de 1-2 minute.

3. Adauga rosiile si lasa totul pe foc aproximativ 5 minute.

4. Sareaza dupa gust.

5. Ia tigaia de pe foc.

6.
Gateste pastele al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.

7. Cand sunt gata, scurge-le si pastreaza putina- 150 ml- de apa pentru sos.

8. Adauga pastele si apa in sosul de rosii. Pune totul pe foc inca 1-2 minute, amestecand bine pastele.

9. Adauga restul de ulei de masline, branza si patrunjelul inainte de servire.

Sursa: FoodStory

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Robi și Teodora, discuție în camera roșie: „Pentru mine e înjoseală ce fac. Mi se pare că ești extrem de categorică și nu avem de ce să stăm să vorbim aiurea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

VIDEO Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică: „Ne și certăm, ne și iubim.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies