Homemade scrub pentru fata si buze! Efectul este miraculos

Homemade scrub pentru fata si buze! Efectul este miraculos
Homemade scrub pentru fata si buze! Efectul este miraculos

Pentru ca tenul si curatarea sa reprezinta principala noastra grija, iti oferim trei idei de scrub usor de realizat acasa, suta la suta natural si extrem de eficient.

1. Miere si malai. Adauga intr-un bol o lingura de faina si doua lingurite de miere si amesteca pana cand ai obtinut o pasta destul de zgrumturoasa. Apoi curata tenul fara sa apesi. In final, cand te-ai imbujorat putin, clateste cu apa calduta.

2. Pentru puncte negre
. iata un scrub-masca excelent. Lapte pe care il amesteci impreuna cu praf de gelatina. Pasta obtinuta o masezi pe obraji si poti sa o aplici si ca masca in zonele cu puncte negre.

Este miraculoasa!

3. Albus de ou si malai. Iata un scrub ieftin care poate fi preparat oricand, acasa si care curata foarte bine surplusul de piele moarta, punctele negre si ofera luminozitate tenului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies