Giulia Nahmany: “Nu as ezita sa imi extirp sanii daca as afla ca am cancer!”

Giulia Nahmany: “Nu as ezita sa imi extirp sanii daca as afla ca am cancer!”
Giulia Nahmany: “Nu as ezita sa imi extirp sanii daca as afla ca am cancer!”

Giulia Nahmany a trait o mare drama anul trecut cand mama ei a murit in urma cancerului de san ce a recidivat galopant.

Afectata profund de cele intamplate, insa ambitionata sa dea tot ce are mai bun in cariera actoriceasca pentru ca mama ei sa fie mandra de realizari, Giulia se implica din ce in ce mai mult in campanii de informare si de sprijinire a femeilor in fata pericolului care il reprezinta cancerul la san.

Actrita povesteste, in premiera, in noul numar al revistei Marea Dragoste/revistatango.ro, pe coperta careia apare, despre tot ceea ce s-a intamplat si ce a simtit in urma cu un an cand mama ei, Daniela, s-a stins din viata din pricina cruntei maladii.



In plus, Giulia a pozat cu aceasta ocazie intr-o ipostaza cu totul inedita, curajoasa, topless, acoperindu-si bustul doar cu o palarie roz, simbolul campaniei impotriva cancerului la san pe care vedeta o sprijina.
„Mama a mai fost bolnava de cancer in 2000, cand ea avea patruzeci de ani si eu aveam saptesprezece. Atunci s-a tratat si s-a vindecat. Dar, in urma divortului, cancerul a recidivat.
Eu cred ca a fost un soc mult prea mare, n-a facut fata durerii aceleia”
, a povestit Giulia.

Actrita considera ca fiecare dintre noi trebuie sa incerce sa se inconjoare de bucurie, fericire si lucruri frumoase pentru ca orice gand si sentiment rau poate otravi organismul si poate duce la aparitia bolilor.

„Parerea mea este ca intai si intai preventia vine din interior, din partea sufleteasca.
Din fericirea, din multumirea pe care o ai. Daca ceva iti face rau, sa te retragi. Sa faci doar ceea ce iti place. Sa fii cu persoanele pe care le iubesti. Daca nu esti bine cu partenerul tau, nu este ok sa ramai pentru copii. E un punct comun al femeilor care au fost doborate: toate au avut o piatra pe suflet. Apoi, bineinteles, sa avem grija de noi, de ceea ce mancam, de stresul zilnic.
Iar, dupa treizeci de ani, sa facem mamografii, sa facem testul acesta ereditar, BRCA, si daca ai gena respectiva, atunci trebuie sa vorbesti cu niste specialisti in genetica, cu oncologi, sa vezi ce ai de facut mai departe… Poate minimizezi sansa de a te imbolnavi, cum a facut si Angelina Jolie. Sunt lucruri serioase la care ma gandesc si eu. Pentru mine lupta impotriva cancerului la san nu mai este o cauza abstracta, eu insami as putea mosteni”,
a
declarat vedeta in revista.

Giulia Nahmany se implica activ in campania de preschimbare a lumii prin cunoastere, frumusete si preventie, exact in octombrie, luna internationala a luptei impotriva cancerului la san.

Vedeta este mai precauta ca niciodata in fata pericolului pe care il prezinta cancerul la san si marturiseste ca, in cazul in care ar afla de aparitia celulelor canceroase, nu ar ezita sa recurga la masectomie, adica la extirparea sanilor, mai ales ca s-a dovedit stiintific faptul ca predispozitia la aceasta maladie este mostenita genetic.
„Nu as ezita sa imi extirp sanii daca medicii ar recomanda acest lucru!”, spune vedeta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies