Leguma care inlocuieste carnea! Incearc-o si tu

Leguma care inlocuieste carnea! Incearc-o si tu
Leguma care inlocuieste carnea! Incearc-o si tu

In incercarea de a gasi alternative la carne in zona vegetalelor, care sa ofere consumatorilor senzatia de satietate, oamenii de stiinta de la Universitatea Minnesota au descoperit ca fasolea este leguma perfecta.

Asemenea carnii rosii, fasolea este foarte bogata in proteine, nutrientul numarul 1 in producerea senzatiei de satietate, dar si in fibre, care „calmeaza” apetitul incetinind digestia si controleaza nivelul zaharului din sange.

Potrivit studiului, o portie care are la baza carnea si una constand in fasole ofera aceeasi senzatie si durata de satietate. In plus, o portie de carne de vita ofera 26 de grame de proteine si 3 grame de fibre, in timp ce una de fasole 17 grame de proteine si 12 grame de fibre.

Ambele au acelasi numar de calorii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa, foto: naturpedia.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies