Desertul copilariei: prajitura cu crema Eugenia! Se face imediat!

Desertul copilariei: prajitura cu crema Eugenia! Se face imediat!
Desertul copilariei: prajitura cu crema Eugenia! Se face imediat!

Daca ti-e pofta de ceva bun, iti spunem cum sa faci prajitura cu crema Eugenia.

 

Ingrediente blat pentru Prajitura cu crema Eugenia
– 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 1 praf de copt
Ingrediente crema la Prajitura Eugenia
– 7 pachete de biscuiti Eugenia( adica 14 bucati de biscuiti cu crema), 1 pachet de unt, 2 linguri de cacao, esenta de rom, 8 linguri de zahar, 1 cana de lapte, 150 gr ciocolata neagra
Preparare
blat pentru Prajitura cu crema Eugenia
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si se bate pana devine o spuma tare. Se adauga galbenusurile frecate iar la urma faina amestecata cu praful de copt. Blatul se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit.
Preparare crema pentru Prajitura Eugenia
Biscuitii Eugenia se zdrobesc intr-un vas si se adauga peste ei laptele incalzit. Se
freaca bine pana ce biscuitii Eugenia se inmoaie. Apoi se adauga cacaoua, esenta de rom si untul frecat spuma cu zaharul praf.
Asamblare Prajitura cu crema Eugenia
Blatul se taie in doua. Se unge primul blat cu crema de eugenii si se pune cel de-al doilea blat.
Ciocolata se topeste cu putin unt si se intinde peste blatul de sus. Prajitura cu crema Eugenia se da la rece cateva ore.
Sursa

Ingrediente

blat pentru Prajitura cu crema Eugenia

– 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 1 praf de copt

Ingrediente crema la Prajitura Eugenia

– 7 pachete de biscuiti Eugenia( adica 14 bucati de biscuiti cu crema), 1 pachet de unt, 2 linguri de cacao, esenta de rom, 8 linguri de zahar, 1 cana de lapte, 150 gr ciocolata neagra

Preparare blat pentru Prajitura cu crema Eugenia

Albusurile se bat spuma cu un
praf de sare, se adauga treptat zaharul si se bate pana devine o spuma tare. Se adauga galbenusurile frecate iar la urma faina amestecata cu praful de copt. Blatul se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit.

Preparare crema pentru Prajitura Eugenia

Biscuitii Eugenia se zdrobesc intr-un vas si se adauga peste ei laptele incalzit. Se freaca bine pana ce biscuitii Eugenia se inmoaie. Apoi se adauga cacaoua, esenta de rom si untul frecat spuma cu zaharul praf
.

Asamblare Prajitura cu crema Eugenia

Blatul se taie in doua. Se unge primul blat cu crema de eugenii si se pune cel de-al doilea blat .Ciocolata se topeste cu putin unt si se intinde peste blatul de sus. Prajitura cu crema Eugenia se da la rece cateva ore.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies