8 trucuri simple pentru a parea o persoana mult mai inteligenta decat cei din jur

8 trucuri simple pentru a parea o persoana mult mai inteligenta decat cei din jur
8 trucuri simple pentru a parea o persoana mult mai inteligenta decat cei din jur

Unele persoane sunt mai inteligente decat altele, iar genetica are grija de asta. Cu toate acestea, femeile inteligente stiu intotdeauna sa para si mai inteligente decat sunt si sa-i impresioneze pe cei din jurul lor prin atitudine, look si mai ales prin competente.

Exista cateva trucuri care sunt la indemana oricui, iar la o intalnire cu persoane necunoscute, femeile care apeleaza la ele fac o impresie incredibil de buna.

1. Nu tine niciodata in mana un pahar cu alcool decat atat cat e nevoie pentru a bea din el. Pare ciudat, dar un studiu efectuat la Universitatea Michigan si la Universitatea Pennsylvania din SUA a demonstrat ca un astfel de obicei te va face sa arati mai putin inteligenta decat cei care evita astfel de gesturi, conform sciencedirect.com.

2. Citeste mult si lasa-i si pe ceilalti sa vada ca faci asta. Cu toate acestea, nu abuza de citate din carti atunci cand porti o conversatie si nu umple feed-ul de Facebook cu fragmente din cartile tale preferate sau cu diferite cugetari ale autorilor pe care ii apreciezi. Daca te afli intr-un impas si nu stii ce carte sa citesti, arunca un ochi pe un site precum litera.ro, unde vei gasi oferte promotionale si sute de carti care-ti vor face cu ochiul, aranjate in functie de categoriile din care fac parte.

3. Mergi la fel de repede ca cei din jurul tau. Un studiu efectuat de Universitatea din Boston a demonstrat ca persoanele care merg mai repede sau mai incet decat celelalte sunt considerate ca fiind mai putin inteligente.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

4. Poarta ochelari cu rame groase. Un studiu a demonstrat ca persoanele care poarta ochelari sunt considerate ca fiind mai inteligente decat celelalte.

Insa si tipul ochelarilor conteaza: cei care te vor avantaja cel mai mult atunci cand iti doresti sa pari foarte inteligenta sunt ochelarii cu rame groase.

5. Scrie in cuvinte simple, dupa cum ne recomanda un studiu realizat la Universitatea Princeton din SUA. Acest sfat pare sa darame mitul conform caruia persoanele care folosesc cuvinte foarte complicate par mai inteligente decat celelalte.

6. Foloseste grafice. Un studiu realizat la Universitatea Cornell din SUA arata ca oamenii sunt mult mai predispusi sa creada o informatie, daca aceasta este insotita de un grafic si imbraca o forma aparent stiintifica.

7. Priveste oamenii in ochi. Un studiu realizat in 2007 la Universitatea Loyola Marymount a demonstrat ca daca-ti privesti partenerul de discutie in ochi atunci cand vorbesti cu el esti considerata ca fiind o persoana foarte inteligenta.

8. Imbraca-te intr-un mod... inteligent. Studiile au aratat ca modul in care ne imbracam ii ajuta pe ceilalti sa-si formeze o parere despre inteligenta noastra. Spre exemplu, profesorii care adopta un stil vestimentar formal par mai inteligenti decat cei carora le place stilul casual, iar femeile carora le place sa se imbrace „baieteste” au o rata mai mare de succes

la interviurile de angajare decat celelalte.

     

    Foto: pixabay.com



    Citește și:

    Rețete dietetice cu ciuperci

    Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

    Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

    Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

    Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

    Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

    Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

    O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


    Cookies