VIDEO Secretul unui make-up superb! Cum sa obtii un ten perfect ca vedetele de la Hollywood

VIDEO Secretul unui make-up superb! Cum sa obtii un ten perfect ca vedetele de la Hollywood
VIDEO Secretul unui make-up superb! Cum sa obtii un ten perfect ca vedetele de la Hollywood

O bloggerita din Statele Unite le invata pe femei cum sa aiba tenul perfect al vedetelor de la Hollywood, dezvaluind o noua metoda de make-up.

Un nou truc este la mare cautare printre vedetele de la Hollywood. O bloggerita specialista in make-up, Heidi Hamoud, a realizat un tutorial video in care le explica femeilor ce inseamna tehnica "baking".

Practic pentru un ten perfect secretul este acela de a lasa cel putin 10 minute la "copt" un strat generos de pudra translucida aplicata sub ochi, dupa ce s-a folosit in prealabil spray pulverizator pentru fixarea machiajului. Vezi toti pasii in clipul de mai jos.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Discuție între Gagea și Virginia, în camera roșie. De ce crede Virginia că povestea dintre el și Alexandra nu s-a terminat? „De ce ar trebui Alexandra să ne stea în cale?”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a făcut timp de două luni cu trupul lui

Halit Özgür Sarı din "Inima rebela", serialul difuzat la Kanal D, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod surprinzător!

Robi a chemat-o pe Virginia în camera roșie! Incredibil cum a reacționat Teodora: „Mi se pare că se joacă...”

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies