VIDEO Lucruri importante pe care majoritatea femeilor nu le stiu despre menstruatie

VIDEO Lucruri importante pe care majoritatea femeilor nu le stiu despre menstruatie
VIDEO Lucruri importante pe care majoritatea femeilor nu le stiu despre menstruatie

Desi lumea a evoluat intr-un ritm alarmant, “perioada aceea a lunii” a ramas un lucru despre care majoritatea femeilor inca se rusineaza sa discute si despre care nu stiu foarte multe.

1. Cantitatea de sange pierduta pe durata unei mentruatii este echivalenta unei cescute de sange. Chiar daca poate parea mai mult, cantitatea de sange pierduta la menstruatie variaza intre cateva linguri si o cescuta.

2. Menstruatia este aceeasi pentru toate femeile. Cred ca suntem toate de acord ca la o varsta frageda nu pronuntam prea des cuvantul “menstruatie”.  Cine nu a pus o denumire haioasa acestei perioade, pentru a inhiba sentimentul de rusine?

3.

Parerile in ceea ce priveste sexul in timpul menstruatiei variaza. Preferinta sexuala este individuala, asa ca atat femeile cat si barbatii au opinii diferite in ceea ce priveste sexul in timpul menstruatiei.

4. Pe durata menstruatiei poti sa fii mai excitata ca niciodata. Progesteronul, hormonul care iti regleaza libidoul, este foarte scazut in timpul menstruatiei, de aceea uneori simti dorinta unei relatii intime.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop 1 noiembrie 2024. O zodie primește avantaje semnificative în carieră

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

3 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să apelezi la servicii de chirurgie plastică

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies