Georgiana Codinca si-a deschis academie de make-up! Betty Salam se lasa numai pe mana ei! Afla o leaga pe fiica lui Florin Salam de make-up artist

Georgiana Codinca si-a deschis academie de make-up! Betty Salam se lasa numai pe mana ei! Afla o leaga pe fiica lui Florin Salam de make-up artist
Georgiana Codinca si-a deschis academie de make-up! Betty Salam se lasa numai pe mana ei! Afla o leaga pe fiica lui Florin Salam de make-up artist

Ieri seara a avut loc lansarea oficiala a unei noi academii de make-up.

Georgiana Codinca si-a descoperit pasiunea pentru make-up inca de mica si lucreaza in industria de beauty de cativa ani. Cel mai mare vis al sau era acela de a deschide o scoala de make-up, dorinta care i s-a indeplinit ieri seara.

Astfel, de acum inainte, Georgiana ofera cursuri in cadrul Academiei sale de make-up, situate in sectorul 4 al Capitalei, cursuri adresate atat femeilor ce doresc sa invete cum sa realizeze un machiaj corect, acasa si in cel mai scurt timp, cat si tuturor celor interesate de make-up la nivel profesionist.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

La evenimentul de lansare  au fost prezente aseara mai multe vedete autohtone: Ozana Barabancea, Doinita Oancea, Sorana Mohamad, Alina Dinca, Julia Jianu, DJ Harra, Roxana Nemes si Betty Salam, fiica lui Florin Salam. La inceput, Georgiana Codinca si Betty Salam au colaborat profesionat, dar in scurt timp au ajuns sa se inteleaga mai ceva ca doua surori, prin intermediul make-up artistului, fiica lui Florin Salam cunoscandu-si actualul iubit.

“Ne cunoastem de un an si un pic si acum suntem ca doua surori. Ea ma machiaza la toate evenimentele la care ma duc. Doar in ea am incredere! Vedeti, nu e totul intamplator. Eu am sunat pe cineva sa imi recomande un make-up artist si asa am ajuns la Georgiana. Nu stiam ca este atat de talentata. Am ramas foarte bune prietene si, ulterior, prin ea l-am cunoscut pe Catalin, iubitul meu.

Prietenul Georgianei era bun prieten cu Catalin si asa am ajuns sa ne cunoastem. Acum iesim toti patru” ne-a declarat Betty Salam.

##VIDEO40195##

Fo

Foto Credit: Daniel Costache



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies